10 pracovných pozícií na leto pre všetkých študentov (aj neštudentov)

Aj počas letných prázdnin je možné získať brigádu.Aj počas letných prázdnin je možné získať brigádu. Zdroj: thinkstock.com

Napriek tomu, že sa začali letné prázdniny, máme v ponuke niekoľko pracovných ponúk pre oneskorených študentov, ktorí by chceli v lete pracovať alebo získať prax. Pri viacerých pracovných pozíciách je možnosť predĺžiť si pracovnú činnosť až do konca roka, alebo získať prácu po ukončení štúdia.

 

Z pracovného portálu Kariéra.sk vyberáme pracovné ponuky:

  1. Researcher pre sociálne siete
    Táto pracovná pozícia je vhodná vysokoškolsky vzdelaného kandidáta, ktorý chce získať skúsenosti v oblasti ľudských zdrojov. Výhodou uchádzača sú jeho skúsenosti s vyhľadávaním kandidátov na sociálnych sieťach, ako aj skúsenosti s prácou v call centrách a IT background.
     
  2. Asistentka nákupu a plánovania
    Ambiciózny študent alebo študentka sa hľadá na kumulovanú pracovnú pozíciu. Najprv začne s náplňou práce asistenta nákupu, kde bude spolupracovať s nákupcom pri plánovaní, výbere a definovaní sortimentnej štruktúry s ohľadom na požiadavky zákazníkov a neskôr prejde na kontrolovanie minimálnych predajných cien jednotlivých druhov tovarov a bude spolupracovať s príslušnými prevádzkami pri riešení vzniknutých problémov. Podmienkou prijatia na toto pracovné miesto je zvládnutie výberového procesu v anglickom jazyku, vrátane assessment centra.
     
  3. Telefonista/Telefonistka
    Práca je vhodná pre študentov, ako aj pre absolventov škôl. Hlavnou náplňou je telefonická komunikácia so zákazníkmi. Vyžaduje sa základné vzdelanie a ovládanie slovenského jazyka.
     
  4. Práca v realitnej kancelárii
    Do realitnej kancelárie sa prijíma študent, ktorý bude mať na starosti aktívne vyhľadávanie klientov kupujúcich a predávajúcich a zároveň bude spracovávať podklady k inzercii a obhliadky nehnuteľnosti. Na túto pozíciu sa vyžaduje vysokoškolské vzdelanie I. stupňa.
     
  5. Brigáda v potravinárskej výrobe
    Na prácu v potravinárskej výrobe sa vyžaduje platný zdravotný preukaz pre prácu s potravinami.  O prácu sa môže uchádzať aj študent strednej školy.
     
  6. Upratovačka
    Na upratovacie služby do obchodného domu a obchodných priestorov sa hľadá študent alebo brigádnik s okamžitým  nástupom.  
     
  7. Administratívny pracovník
    Do Prahy prijímajú pracovníka, na pozíciu administratívna podpora projektu v oblasti IT, ktorý má záujem získať skúsenosti  v prestížnej medzinárodnej spoločnosti. Jeho hlavnou náplňou bude organizácia stretnutí, tvorba prezentácií a reportovanie na týždennej báze. Dohodu o pracovnej činnosti je možné uzatvoriť do konca roka. Pracovná pozícia je platená.
     
  8. Dlhodobá brigáda v oblasti personalistiky
    Hlavnou náplňou je vyhľadávanie uchádzačov o zamestnanie a aktívna komunikácia s uchádzačmi. Brigádnik sa taktiež spolupodieľa na vedení pohovorov a vykonáva administratívne práce.
     
  9. Trainee program v oblasti bankovníctva
    Trainee program je určený pre študenta  5. ročníka vysokej školy, ktorý chce počas školy získať prax a vzdelanie v oblasti marketingu a tvorby produktov v banke. Pracovať bude pre dcérsku spoločnosť – Dôchodcovskú správcovskú spoločnosť. Trainee program je platený a so študentom sa uzatvára dohoda o brigádnickej práci študenta.
     
  10. Dobrovoľnícky pobyt v rozvojových krajinách
    Ide o dobrovoľnícku prácu bez nároku na finančnú odmenu v rozvojových krajinách. Výber ľudí bude zodpovedať požiadavkám na personálne kapacity v jednotlivých kanceláriách spoločnosti.

 

Viac o téme: Práca Študent Študenti Brigáda Kariera.sk Pracovné pozície
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk, Text: ami, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy