Desať najzaujímavejších pracovných ponúk zo zahraničia

10 najzaujímavejších zahraničných pracovných ponúk.10 najzaujímavejších zahraničných pracovných ponúk. Zdroj: thinkstock.com

Práca v zahraničí väčšinou láka Slovákov vďaka vyššiemu zárobku. Nie však vždy sa podarí našincom získať v krajine lukratívnu prácu. Ak sa aj vy rozhodujete vycestovať do zahraničia, ponúkame vám voľné pracovné pozície, vďaka ktorým môžete potenciálneho zamestnávateľa osloviť priamo zo Slovenska, bez počiatočných nákladov na cestovanie.

 
  1. Očný optik (Nórsko)
    Práca očného optika v Nórsku je vhodná aj pre kandidátov s ukončeným bakalárskym štúdiom z oblasti optometrie. Ročný plat na tejto pozícii je 46 706 eur ročne. Zamestnávateľ ponúka zamestnancovi 5 týždňov dovolenky, poistenie, jazykové vzdelávanie, pomoc pri vybavovaní dokladov potrebných k práci, ako aj pomoc pri sťahovaní.
     
  2. Letuška (Saudská Arábia, celý svet)
    Základňou práce letušky je Saudská Arábia a  náplňou práce je kontrola paluby lietadla, privítanie pasažierov, usadenie ich na miesta, zaistenie bezpečnosti postupov pre odletom, informovanie pasažierov o bezpečnostných predpisoch, servírovanie jedál a nápojov počas letu, ako aj poskytovanie prvej pomoci v prípade potreby. Ponúkaný plat je od 2400 dolárov v čistom mesačne. Ubytovanie, tréning, víza, letenky a uniforma sú poskytované spoločnosťou zdarma.
     
  3. Zdravotná sestra (Nemecko – Mníchov)
    Miesto výkonu zdravotnej sestry budú nemocnice, penzióny pre seniorov v Mníchove a okolí. Prácu je možné vykonávať na turnusy (1 mesiac práca + 1 týždeň voľno alebo 3 mesiace práca a 1 mesiac voľno). Ponúkaný plat je 1800 eur/mesiac + príplatky + ubytovanie zdarma. Zamestnávateľ za zamestnancov odvádza zdravotné a sociálne poistenie v Nemecku.
     
  4. Asistent poslanca EP (Brusel)
    Ponuka práce asistenta poslanca sa ponúka netradičným a zároveň transparentným spôsobom. Po májových voľbách dostane príležitosť pracovať ako asistent poslanca Európskeho parlamentu v Belgicku okolo 30 až 100 mladých ľudí zo Slovenska. Ponúkaný plat je od 1619 do 7456 eur.
     
  5. Kuchári na 4 hviezdičkové riečne výletné lode (Dunaj, Rýn, Main)
    Na výletných riečnych lodiach sa pracuje 7 dní do týždňa. Sezóna začína v marci a končí v novembri až v januári s nárokom na dovolenku 6-7 dní v mesiaci. Na lode, v ktorých sa plaví americká klientela, sa hľadajú kuchári, šéfkuchári a pomocné sily do kuchyne. Výhodou práce na lodiach je hradené zdravotné, sociálne a dôchodkové poistenie, ako aj nárok na 6-7 dní dovolenky za mesiac, zabezpečené ubytovanie a strava, ako aj preplácanie nákladov na vycestovanie. Ponúkaný plat je od 2100 do 2800 CHF.
     
  6. .NET Developer (Rakúsko – Viedeň)
    Net developer bude zodpovedný za dizajn, kódy a testovací program a aplikačné moduly, ktoré musia spĺňať špecifikácie návrhu a obchodné požiadavky. Taktiež sa vyžaduje znalosť vývojových programov Microsoftu (C#, .NET Framework), ako aj pracovné skúsenosti s WebServices a následnými technológiami: NET - WCF, WPF, Entity Framework, MS SQL Server 2008/2012 (T-SQL, SSAS), XML, XSD, XSLT, Xpath.
     
  7. Customer Support (Grécko – Atény)
    Jedna z najznámejších a najväčších outsourcingových spoločností v súčasnosti hľadá anglicky a nemecky hovoriacich ľudí do svojej dcérskej spoločnosti, ktorej sídlo je v Aténach. Pozícia je vhodná pre absolventov, nutnosťou je však ovládanie anglického a nemeckého jazyka alebo portugalčiny. Kandidátom nesmú chýbať komunikačné schopnosti, schopnosť správne a zrozumiteľne vysvetľovať, ako aj schopnosť porozumieť problému a poskytnúť riešenie.
     
  8. Zdravotné sestry a opatrovatelia (Rakúsko)
    Opatrovateľky a zdravotné sestry pre starších, chorých ľudí alebo tých, ktorí už potrebujú pomoc druhých ľudí sa hľadajú aj v Rakúsku. U zdravotných sestier je súčasťou práce aj polohovanie, podávanie injekcií a infúzií. K tejto práci je potrebné živnostenské oprávnenie. Pomocnú ruku pri jej vybavení poskytne sprostredkovateľská spoločnosť. Pracuje sa na 14-dňové turnusy (14 dní v Rakúsku, 14 dní voľno). Hradené sú náklady na prepravu z Bratislavy k miestu bydliska opatrovanej osoby.
     
  9. Pracovníci pre strojársky a stavebný priemysel (Francúzsko)
    Viacerí pracovníci sa hľadajú do rôznych odvetví strojárskeho a stavebného priemyslu. Znalosť francúzštiny na úrovni stredne pokročilý je potrebná.
     
  10. Zvárač (Praha)
    Hlavným miestom pôsobenia zvárača a konštruktéra je Praha. Zamestnávateľ hradí ubytovanie a cestovné a ponúka plat od 1500 do 2000 eur.
     
Viac o téme: Práca Pracovné Ponuky Kariera.sk Kariera Zahraničnie
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: red., Zdroj: Kariera.sk, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy