Radi pracujete s číslami? Máme pre vás top 10 pracovných ponúk

Pozrite si zaujímavé pracovné ponuky z oblasti účtovníctva a financií.Pozrite si zaujímavé pracovné ponuky z oblasti účtovníctva a financií.

Ak máte prehľad v oblasti účtovníctva, bankovníctva a v oblastí financií alebo máte analytické myslenie, môžete si vybrať z aktuálnych pracovných ponúk pracovného portálu Kariera.sk. Prácu si môžu nájsť všetci tí, ktorí majú skúsenosti s účtovníctvom, fakturáciami, robením analýz, či interných audítov v spoločnostiach.

 
  1. Účtovníčka
    Stačí vám stredoškolské vzdelanie s maturitou a prax v podvojnom účtovníctve po dobu aspoň päť rokov, aby ste mohli pracovať v účtovnej a poradenskej kancelárií. Tá má na starosti spracovanie účtovníctva pre viacero firiem.

    Ponúkaný plat: 800 eur
     
  2. Samostatný účtovník
    Na hlavný pracovný pomer sa hľadá účtovník, ktorý bude mať na starosti samostatné účtovanie jednotlivých účtovných agend pre eseročky. Účtovať bude v softvéri Pohoda. Vyžaduje sa prax v podvojnom účtovníctve minimálne dva roky.

    Ponúkaný plat: dohodou
     
  3. Mzdová účtovníčka
    Na túto pozíciu sa vyžaduje prax, ovládanie aktuálnej legislatívy a mzdového účtovníctva a znalosť MS Word, Excel a Outlook. Mzdová účtovníčka bude mať na starosti vedenie personálnej a mzdovej agendy.

    Ponúkaný plat: dohodou
     
  4. Účtovný analytik
    Medzinárodná spoločnosť ponúka prácu v rodinnej atmosfére, ktorý má dvojročnú prax v čiastkovom účtovníctve v shared service centre, aktívne rozpráva po anglicky, vie pracovať so systémom SAP (nie je podmienkou), pracuje v MS Office a rýchlo sa adaptuje a učí sa nové veci.

    Ponúkaný plat: dohodou
     
  5. Fakturant
    Spoločnosť, ktorá patrí medzi popredných internetových predajcov fitness zariadení a športových potrieb na Slovensku a v Česku hľadá fakturanta na fakturačné a administračné práce. Od kandidáta sa vyžaduje stredoškolské vzdelanie s maturitou anglický jazyk (stredne pokročilý) a práca v podvojnom účtovníctve, OpenOffice a práca s PC. Prax s fakturovaním je výhodou.
     
  6. Interný audítor
    Stabilná finančná inštitúcia hľadá do svojho tímu kandidáta so skúsenosťami v oblasti bankovníctva, resp. externého auditu zameraného na audit finančných inštitúcií. Spoločnosť od kandidáta vyžaduje vzdelanie v oblasti financií alebo bankovníctva, minimálne dvojročné skúseností v oblasti bankovníctva alebo v oblasti externého auditu finančných inštitúcií. Ďalej sa vyžaduje dobrá znalosť bankových procesov a produktov, analytické myslenie a mierne pokročilá úroveň anglického jazyka.

    Ako bonus pre svojich zamestnancov ponúka výkonové odmeny, stravné lístky nad rámec zákona, nadštandardnú zdravotnú starostlivosť, zľavy na produkty spoločnosti a zľavy u zmluvných partnerov.

    Ponúkaný plat: od 1300 do 1500 eur
     
  7. Senior účtovník vyšlých/došlých faktúr
    Senior účtovník bude zodpovedný za účtovanie a vystavovanie faktúr, priraďovanie platieb, vystavovanie dobropisov, riešenie nezrovnalostí a nezaplatených faktúr, komunikáciu so zákazníkmi, clearing účtov a mesačné, kvartálne a ročné závierky. Na túto pracovnú pozíciu sa vyžaduje anglický jazyk a skúsenosti v rámci účtovníctva min. 2 roky. Spoločnosť ponúka benefity v podobe trinásteho platu, jazykových kurzov a flexibilného pracovného času.

    Ponúkaný plat: dohodou
     
  8. Analytik
    Úlohou analytika bude tvorba obchodných plánov, účtovníctvo, evidencia a tvorba plánov, ako aj sledovanie analýz. Kandidát by mal mať dosiahnuté vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa, mal by ovládať základy anglického a nemeckého jazyka a mal by mať trojročné skúsenosti v oblasti ekonomiky, organizácie, obchodu a služieb. Jedným z benefitov spoločnosti je vlastná doprava na pracovisko.

    Ponúkaný plat: dohodou
     
  9. Cenový kalkulant
    Ak sa zaujímate o peniaze a viete oceniť produkty, máte technické vzdelania, ste ekonomicky zdatní, viete čítať výkresovú dokumentáciu a komunikujete v anglickom jazyku, tak potom je pre vás určená práca cenového kalkulanta a rozpočtára v strojárenskom priemysle.

    Ponúkaný plat: dohodou
     
  10. Mzdová účtovníčka
    Spracovanie mzdovej a personálnej agendy bude úlohou mzdovej účtovníčky, od ktorej a vyžaduje vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa, samostatnosť, práca s počítačom a skúsenosti so softvérom SOFTIP.

    Ponúkaný plat: dohodou

 

Viac o téme: Pracovný Financie Portál Účtovníctvo Audit Pracovné Ponuky Kariera.sk Analýzy
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: Kariera.sk, Text: ami

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy