10 pracovných pozícií, na ktoré nepotrebujete prax

Pozrite si pracovné ponuky, na ktoré nepotrebujete prax.Pozrite si pracovné ponuky, na ktoré nepotrebujete prax. Zdroj: photl.com

Ukončili ste strednú školu s maturitou alebo prvý stupeň vysokoškolského štúdia? Ak nemáte žiadne pracovné skúsenosti alebo iba minimálne, nadobudnuté počas štúdia, máme pre vás desať zaujímavých pracovných pozícií z oblasti telekomunikácie, IT sféry, médií a reklamy.

 
  1. Technológ v nábytkárskej výrobe
    Spoločnosť na spracovanie dreva a výroby nábytku hľadá kvalitných a dobrých technológov pre prácu v Leviciach, ktorým poskytne ubytovanie. Môže ísť aj o študenta strednej školy, ktorého úlohou bude kreslenie výkresovej dokumentácie, tvorba nárezových plánov, sledovanie toku výroby a spolupráca s architektmi.

    Benefity: ubytovanie, kariérny rast, rozvíjanie osobnosti, zúčastňovanie sa na odborných veľtrhoch a školeniach
     
  2. Android developer
    Na vykonávanie tejto práce je postačujúce stredoškolské vzdelanie a ovládanie anglického jazyka. Zamestnanec bude navrhovať a implementovať Java klient web aplikácie pre zahraničného zákazníka.

    Benefity: zaujímavé platové podmienky, flexibilný pracovný čas, čiastočný home office, teambuildingové akcie, účasť na konferenciách
     
  3. Java Junior Developer/Tester
    Táto pozícia je určená pre vysokoškolského študenta, ktorý má ukončené bakalárske vzdelanie a počas školy nazbieral pracovné skúsenosti na školských projektoch v JAVE. Jeho hlavnou úlohou v spoločnosti bude analýza, kódovanie a najmä testovanie firemných aplikácií kódovaných v JAVE a JUnit.

    Benefity: špeciálne zľavy, príspevok na penzijné pripoistenie, flexibilný pracovný čas, 3 dni dovolenky navyše, 3 dni sick-days, 100 % náhrad mzdy v čase práceneschopnosti, školenia a e-learningové kurzy.
     
  4. Žurnalista
    Pracovná pozícia žurnalista je vhodná aj ako brigáda pre študenta, ktorý má ukončené vysokoškolské vzdelanie 1. stupňa a ovláda anglický jazyk. Jeho úlohou bude spracovávanie tém z oblasti ľudských zdrojov do štvrťročníka Manažér a na webovú stránku Združenia a písanie tlačových správ.

    Benefity: práca v mladej a dynamicky rastúcej spoločnosti
     
  5. Junior D2D Predajca/Anketár
    Práca v modernej telekomunikačnej spoločnosti je vhodná pre stredoškolského vzdelaného kandidáta z Východoslovenského kraja, ktorý je komunikatívny a baví ho obchod a predaj. Jeho úlohou v spoločnosti bude predaj produktov a služieb systémom „door to door“, oslovovanie nových zákazníkov, posilňovanie pozitívnych vzťahov so stálymi zákazníkmi a budovanie vlastného teamu a jeho manažovanie.

    Benefity: motivačné finančné ohodnotenie, firemné akcie, služobný telefón aj na súkromné účely, služobný automobil
     
  6. Android JAVA developer
    Táto práca je vhodná pre stredoškolsky vzdelaného človeka, ktorý ovláda anglický jazyk. Jeho úlohou bude analyzovať, navrhovať a implementovať Java klient web aplikácie pre zahraničného zákazníka, pridávanie novej funkcionality do aplikácie a vývoj v agilných metódach v prostredí Eclipse.

    Benefity: flexibilný pracovný čas, čiastočný home office, teambuildingové akcie, zaujímavé platové podmienky, individuálne a tímové bonusy
     
  7. Pracovník zákazníckeho servisu a predaja
    Ak máte ukončenú strednú školu s maturitou a baví vás práca v oblasti predaja a zákazníckeho servisu, pre vás je určená práca v telekomunikačnej spoločnosti. Vašou úlohou bude poskytovať informácie zákazníkom o produktoch a službách spoločnosti a telefonicky prijímať, evidovať a riešiť požiadavky a podnety zákazníkov v rámci prichádzajúcich hovorov.

    Benefity: v oblasti zdravotnej starostlivosti, športu a kultúry, vzdelávanie, zľavy na produktoch, flexibilný pracovný čas
     
  8. Špecialista pre komunikáciu s nemeckými a poľskými klientmi
    K tejto práci vám stačí ovládať poľský a nemecký jazyk na aktívnej úrovni a mať ukončenú strednú školu s maturitou. Na starosti budete mať komunikáciu s nemecky a poľsky hovoriacimi klientmi a inštitúciami.

    Benefity: individuálne zaškolenie, teambuildingové aktivity, trinásty plat
     
  9. Junior účtovník s poľštinou
    K práci účtovníka by ste mali ovládať nielen poľský, ale aj anglický jazyk. Je potrebné mať aj ukončené vysokoškolské vzdelanie v oblasti financií alebo ekonomiky. Výhodou je ovládanie softvérového systému SAP.

    Benefity: nešpecifikované
     
  10. Account manager
    Práca account managera nie je stereotypná, klienti sú výzvou a v práci váš čaká pohyblivá pracovná doba a skvelí a usmievaví kolegovia. Uchádzač o pracovné miesto však musí splniť dve hlavné podmienky - vek do 29 rokov a byť evidovaný na úrade práce po dobru troch mesiacov.

    Benefity: týždeň práce z domu, školenia, výročné benefity

Ak ste si nevybrali z ponuky pracovných pozícií, máme pre vás viac ako 1000 pracovných miest, vhodné pre absolventov.

 

Viac o téme: Bez Študenti Brigáda Prax Pozície Miesta Pracovné Ponuky Praxe
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: Kariera.sk, Text: ami

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy