Malí slovenskí podnikatelia: Vďaka projektu Pomôž Slovákom môžete zviditeľniť svoje produkty a služby online

Mnohí malí podnikatelia na Slovensku momentálne zažívajú kvôli koronakríze veľmi ťažké obdobie. Navyše, malé podniky zamestnávajú viac ako polovicu Slovákov. Skupina mladých, kreatívnych ľudí sa preto rozhodla vytvoriť projekt Pomôž Slovákom, vďaka ktorému sa ľudia môžu jednoducho dostať k službám a produktom vyrobeným na Slovensku a podporiť tak lokálnu ekonomiku v týchto neľahkých časoch. Vďaka projektu tak môžete nájsť a ponúkať zaujímavé regionálne produkty.

 

Na Slovensku je mnoho malých firiem a šikovných ľudí, ktorí ponúkajú kvalitné výrobky a nadštandardné služby. Platforma Pomôž Slovákom ich združuje na jednom mieste. Návštevník si vyberie požadovaný produkt podľa zvolenej lokality alebo kategórie. Ak si chce zakúpiť daný výrobok alebo službu, môže sa spojiť priamo s konkrétnym predávajúcim. Nákupom tak podporí Slovenskú ekonomiku v časoch, keď si musíme vzájomne pomáhať.

Malí slovenskí podnikatelia: Vďaka Galéria fotiek (8)

Súčasťou projektu sa môže stať každý malý podnikateľ úplne zadarmo. Stačí sa zaregistrovať na stránke www.pomozslovakom.sk a vyplniť si svoj online profil. Následne vloží všetky informácie o produkte alebo službe a pridá fotografie, videá či odkazy na sociálne siete. Čím viac sa zákazník dozvie, tým lepšie. Po overení sa podnikanie zobrazí na mape produktov a služieb.

Počas karantény som často premýšľal, ako by som dokázal pomôcť Slovensku v tomto období aj ja. A tak som dostal nápad, ako trochu podporiť ekonomiku. Predsa, najlepším receptom ako prekonať krízu je pomáhať si.“, povedal zakladateľ Michal Vojtyla.

Je dôležité, aby Slováci a Slovenky držali spolu, aby malí podnikatelia dostali šancu zvládnuť tieto mesiace s čo najmenšími stratami, a aby sa čo najrýchlejšie obnovil hospodársky rast našej krajiny. Zoznam produktov a služieb aj všetky doležité informácie nájdete na pomozslovakom.sk.

Malí slovenskí podnikatelia: Vďaka Galéria fotiek (8)

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 8
Viac o téme: Podnikatelia Zákazníci Služby Produkty Internet Slovensko
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy