Malí podnikatelia a živnostníci: Ponúknite svoje budúce služby už teraz. Smesvami.sk vám pomôže.

kaderník, kaderníctvo, podnikateľ, živnostníkkaderník, kaderníctvo, podnikateľ, živnostník

Ak podnikáte, tak určite viete, že mnohým v aktuálnej situácii klesol dopyt po produktoch a službách kvôli riziku nákazy. Vďaka novej platforme na pomoc drobným podnikateľom si však viete zabezpečiť budúcich zákazníkov už dnes. Nemusíte tak nečinne čakať na skončenie vírusovej epidémie.

 

 

 

Ak podnikáte, tak určite viete, že mnohým v aktuálnej situácii klesol dopyt po produktoch a službách kvôli riziku nákazy. Vďaka novej platforme na pomoc drobným podnikateľom si však viete zabezpečiť budúcich zákazníkov už dnes. Nemusíte tak nečinne čakať na skončenie  vírusovej epidémie.

Projekt Smesvami.sk, ktorý pripravilo Štúdio Echt, apeluje na každého živnostníka, aby si na ich platfrome i jednoducho vygeneroval vlastnú podstránku s popisom produktu a služby, ktorú ponúka. "Kaderníci aj komici, trénerky aj tréneri, hudobníci aj „evenťáci“. Aj všetci ostatní."Tvorcovia stránky sa snažia pomôcť živnostníkom, pre ktorých budú najbližšie týždne náročné. Svoje budúce služby budú môcť ponúkať zadarmo a zákazníci si ich budú môcť nakúpiť už dnes.

Chodievať totiž teraz na tréningy jogy alebo ku kaderníčke by bolo nezodpovedné a vzhľadom na opatrenia vlády nereálne. Ako teda celý projekt funguje? Služby budú môcť samozrejme zákazníci využiť po skončení krízy, ktorá momentálne nastala. Je dôležité sa správať zodpovedne a ostávať doma, no mnohých ľudí zaväzujú účty a hypotéky, ktoré nepočkajú. Objednaním si budúcich služieb tak zákazníci pomôžu živnostníkom prekonať  krízu. Zároveň však rozhodne nejde o milodar, ale o kúpu, po ktorej bude zakúpený produkt aj riadne dodaný.

Potenciálny zákazník jednoducho vyberie službu a klikne na možnosť „Som s tebou“, ktorá otvorí mailovú žiadosť o danú službu. Po dohode zákazník  službu objedná a zaplatí, a tak pomôže drobným podnikateľom pokryť náklady, ktoré už nepočkajú.

Je to nepochybne skvelý spôsob pre všetkých podnikateľov, ktorí pre svoje podnikanie doposiaľ nevyužívali internet. A práve tento projekt im môže ukázať, že online komunikácia a predaj im môže podnikanie značne uľahčiť.

Viac o téme: Peniaze Projekt Pomoc Online Podnikanie Živnostníci
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED: Foto: Smesvami.sk
 
Staršie správy
Staršie správy