3 dôvody, prečo by ste mali inzerovať na Kariéra.sk: Využite poslednú šancu na získanie bonusu

Ak hľadáte nových kvalifikovaných zamestnancov alebo chcete zvýšiť povedomie o vašej spoločnosti, Kariéra.sk je ideálnou voľbou pre inzerovanie vašich pracovných ponúk. Vyskúšajte ideálnu platformu pre úspešné získavanie kvalifikovaných zamestnancov. Kariéra.sk je spoľahlivý pracovný portál, ktorý mesačne navštevuje viac ako 200-tisíc unikátnych užívateľov. Prečo by ste si mali na inzerciu vybrať práve Kariéru?

Vyskúšajte brandingovú kampaň prostredníctvom jedného z najväčších mediálnych domov na Slovensku

Hľadáte nových zamestnancov alebo by ste radi zviditeľnili svoju značku, spôsob ako komunikujete či CSR aktivity do ktorých sa zapájate? Zvýšte svoj brand awareness vďaka mediálnemu priestoru, ktorý vám poskytneme prostredníctvom nášho mediálneho dosahu.

Portál Kariéra.sk je súčasťou mediálneho domu Zoznam.sk, prostredníctvom ktorého vám pomôžeme s oslovením potenciálnych kandidátov alebo brandingovou kampaňou. Mediálny priestor na odprezentovanie vám môžeme ponúknuť napríklad v Novom Čase, Topkách a ďalších 40 portáloch. Okrem toho aj na Rádiu VIVA, ktoré prešlo komplexnou obnovou identity.

Vylepšite si svoj employer branding

Budovanie značky je v súčasnosti veľmi dôležité. Ide o proces, vďaka ktorému môžete do svojej firmy pritiahnuť tých najkvalitnejších ľudí. Kariéra.sk vám poskytne rozmanité možnosti inzerovania, ktoré prispôsobíme potrebám a rozpočtu každej spoločnosti. Od tradičných pracovných inzerátov, cez natívne a PR články, až po interaktívne bannerové reklamy či prémiové pozície v zozname pracovných ponúk – ponúkame vám všetko, čo potrebujete na to, aby ste upútali pozornosť uchádzačov.

Získajte bonus vo výške 100 %

Pre veľký úspech sme predĺžili šancu získať 100 % bonus zadarmo. Táto výhodná akcia platí do konca mesiaca, teda do stredy 31. mája. Ak si aktivujete a zaplatíte kredit, ďalší získate automaticky zadarmo. Tento bonus sa vám aktivuje až po uhradení danej sumy a budete ho môcť následne využiť počas jedného mesiaca. Po skončení tohto obdobia platnosť bonusového kreditu vyprší.

Ak chcete využívať všetky tieto výhody, s inzerciou na Kariéra.sk príliš dlho neotáľajte. Pokiaľ máte záujem o viac informácií o možnostiach inzerovania, neváhajte nás kontaktovať.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy