Raňajky s Kariérou: Kde hľadať talenty a ako vyzerá budúcnosť umelej inteligencie?

Ako maximalizovať potenciál umelej inteligencie a zároveň zachovať etické normy s ohľadom na dnešnú pracovnú silu? Aké sú dôsledky umelej inteligencie na spravodlivosť a morálku? Tieto otázky skúmali experti z odvetvia na podujatí Raňajky s Kariérou. Opäť sa pod jednou strechou stretla HR komunita recruiterov, náborárov a manažérov a nechýbali ani prednášky ostrieľaných odborníkov.

Podujatie Raňajky s Kariérou opäť prilákalo zvedavé publikum

Podujatie Raňajky s Kariérou bolo mimoriadne úspešné, s veľkou účasťou HR komunity, a to všetko vďaka tvrdej práci našich partnerov, Nalgoo® a Kempelen Institute of Intelligent Technologies. Podujatie sa hlboko ponorilo do témy umelej inteligencie a jej dôsledkov pre budúcnosť, ktorú skvele odprezentoval Marián Šimko. Našich hostí zoznámil s témami vysvetliteľnosti jazyka programov, otázkou etiky a morálky, a tiež tomu, ako umelá inteligencia predpovedá a čo pre ňu znamená spravodlivosť. 

Raňajky s Kariérou: Kde Galéria fotiek (4)

Na podujatí odzneli aj prednášky o tom, ako a kde hľadať talenty, ako aj o programe Employee referral, ktorý predstavila Barbora Kulcarová zo spoločnosti Nalgoo. O novej funkcionalite Kariéra Connect hovoril aj náš kolega Vladimír Zaic. Kariéra Connect už dnes uľahčuje firmám hľadanie nových kandidátov.Pri každej pracovnej ponuke nájdu návštevníci portálu nový symbol “srdiečka”, vďaka ktorému môžu vyslať nezáväzný signál firme, ktorá zverejnila pracovnú ponuku. Spoločnosť môže následne kontaktovať e-mailom daného uchádzača výzvou na zaslanie životopisu, na základne ktorého posúdi vhodnosť kandidáta na danú pozíciu. 

Podujatie malo veľký úspech a my sme vďační všetkým, ktorí prijali naše pozvanie. Boli sme radi, že sme mohli viesť takúto odbornú diskusiu s početným a zvedavým publikom. Naši prednášajúci vytvorili skvelú atmosféru a my im ďakujeme za ich úsilie. Celým programom nás sprevádzal Roman Kurnický a veríme, že všetci odchádzali s dobrým pocitom, dozvedeli sa niečo nové a užili si štvrtkové dopoludnie spolu s nami. 

Raňajky s Kariérou: Kde Galéria fotiek (4)

TOP podujatie (nielen) pre ľudí z HR komunity

Podujatie Raňajky s kariérou je už niekoľko rokov obľúbenou a očakávanou udalosťou v HR komunite. Poskytuje jedinečnú príležitosť pre personalistov, manažérov a ďalších odborníkov v oblasti ľudských zdrojov stretnúť sa, nadviazať nové kontakty a vymeniť si skúsenosti a know-how. Podujatie pravidelne organizuje pracovný portál Kariéra.sk už od roku 2016 a svojou účasťou ho poctili skúsení rečníci z rôznych odvetví. 

Raňajky s Kariérou: Kde Galéria fotiek (4)

Raňajky s Kariérou prinášajú inšpiratívnych spíkrov už 7 rokov

Pripomeňme si niektorých z nich. Doteraz nás svojou prítomnosťou poctili Pixel Federation, Tesco, RTVS, Medusa Group, Powercoaching, Mindworx, Yanfeng Automotive Interiors, Crown Becam Slovakia, MultiSport, reklamná agentúra MUW Saatchi&Saatchi, kouč Ján Dubnička, špecialista na psychopatiu Daniel Tůma, odborníčka na neverbálnu komunikáciu Nora Lauková, odborník na pracovnú psychológiu Martin Jakubek, zakladateľ Inštitútu stresu Karol Kováč, uznávaná lektorka a koučka Renáta Taligová a mnoho ďalších. 

Podujatie Raňajky s kariérou je pripravené pre každého, kto sa chce dozvedieť viac o aktuálnych témach v oblasti ľudských zdrojov a nadviazať nové kontakty. Ak chcete byť informovaní o budúcich podujatiach, stačí nás sledovať na našej webovej stránke www.ranajkyskarierou.sk

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: HR Raňajky s Kariérou HR podujatie
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy