Zaujímavé benefity a plat až 2880 eur? Stabilná strojárenská spoločnosť momentálne obsadzuje tieto pozície

Máte technické vzdelanie, schopnosť samostatne pracovať a chuť objavovať nové miesta? Zaujímate sa o nové technológie a hľadáte si prácu, vďaka ktorej budete profesijne rásť? Ak ste odpovedali viackrát áno, niektorá z pozícií spoločnosti Manz Slovakia s.r.o. by mohla byť vhodná práve pre vás. Prečítajte si o ponúkaných pozíciách viac a zistite, aké benefity ponúka tento zamestnávateľ a aké požiadavky by mal spĺňať vhodný uchádzač.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Manz Slovakia?

Vybraný kandidát okrem slušného platu získa tiež množstvo výhod a benefitov. Okrem valorizačného príspevku 80 eur mesačne zamestnávateľ ponúka 13-ty plat aj príplatky za dlhodobý pobyt v zahraničí. Výhodou je príjemné pracovné prostredie, stravovanie priamo v spoločnosti a množstvo jazykových a vzdelávacích kurzov. Ak si hľadáte prácu, vďaka ktorej budete môcť cestovať a zároveň sa pracovne rozvíjať, využite túto príležitosť a zašlite svoj životopis prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Spoločnosť Manz Slovakia s.r.o. momentálne obsadzuje tieto pracovné pozície:

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 1600 €

Náplňou práce je kreslenie a modifikácia elektrických a pneumatických plánov v ECAD ePlan P8 a úzka spolupráca a koordinácia s lead engineerom elektro konštrukcie. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 2400 €

Hľadá sa šikovný technicky zdatný kolega, ktorý bude mať na starosti oživenie špeciálnych strojov a zariadení. Súčasťou práce je tiež podpora zákazníkov počas prevzatia linky/strojov u nás vo firme a tiež na mieste používania u zákazníkov. Zaujala vás táto ponuka? Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 2500 €

Na tejto pozícii vás čaká implementácia zákazníckych špecifikácií do softvérových konceptov, vytváranie a sledovanie pracovných balíkov pre softvérový tím pri konkrétnych zákazníckych projektoch a úzka spolupráca s medzinárodnými projektovými tímami. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2300 €

Ako Software-developer/PLC programátor budete koncipovať a plánovať softvérové riešenie pre stroje a linky. Čaká vás tiež s polupráca s medzinárodnými projektovými tímami s cieľom spracovať zákaznícke a vývojové projekty a vyhotovovanie softvérovej dokumentácie. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2500 €

Náplňou práce je organizácia a vedenie technického projektového tímu a koordinácia rozhraní až po finálnu akceptáciu a včasná identifikácia odchýlok v nákladoch, čase a kvalite a proaktívne navrhovanie riešení na ich nápravu. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2880 €

Čo bude vašou pracovnou náplňou na tejto pozícii? Výkon práce v zahraničí (EÚ), zodpovednosť za oživenie špeciálnych strojov a zariadení, analýza koreňových príčin problémov a ich nezávislé riešenie. Ak si myslíte, že táto pozícia je vhodná práve pre vás, svoj životopis môžete odoslať prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Manz Slovakia s.r.o. je dcérskou spoločnosťou koncernu Manz AG. V Novom Meste nad Váhom sa venuje výrobe a konštrukcii strojov, zariadení a automatizovaných liniek v oblasti Li-ion batériového priemyslu, LCD technológií, spotrebnej elektroniky, solárnych technológií, automotive priemyslu, robotiky a automatizácie. Spoločnosť je držiteľom ocenenia Slovensko-nemeckej obchodnej a priemyselnej komory za rok 2021.

 

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy