Kde si zarobíte viac ako 1200 EUR? Tu sú voľné pracovné miesta z celého Slovenska

Hľadáte si prácu, v ktorej by ste zarábali aj viac než 1200 EUR? Nie je to nereálne. Pri niektorých pozíciách závisí od vašej praxe a skúseností a vaša odmena môže byť ešte vyššia. Pracovný portál Kariera.sk pre vás pripravil zoznam pracovných ponúk z celého Slovenska, ktoré ponúkajú plat zhruba 1200 EUR. Zaujme vás niektorá z nich?

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: 1143 EUR

Do skladu v Nitre hľadáme vodičov VZV. Obsluhujú sa retraky a ťahače. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Bratislavský kraj, Nitriansky kraj, Trnavský kraj

Plat: 1700 - 4000 EUR

Hľadáme predovšetkým obchodníka telom i dušou. Človeka flexibilného, zodpovedného a energického, ktorý má ťah na bránu a sám je dostatočne motivovaný k odvedeniu skvelej práce. Ste to práve vy? Prihláste sa na Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1270 - 1320 EUR

Aké vlastnosti by si mal mať? Spoľahlivosť, zdvorilé a príjemné vystupovanie k zákazníkom i medzi sebou navzájom a chuť učiť sa nové veci. Hodíte sa na túto pozíciu? Reagujte na Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Bratislava, občasný HO možný

Plat: 1400 EUR

Na tejto pozícii vás čaká komunikacia s kandidatmi = aktivne telefonovanie a pre-screening kandidatov (na dennej baze) a praca s databazami, vyhladavanie v Db, nahadzovanie udajov. Viac info nájdete na Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1210 EUR  + mesačná variabilná zložka mzdy do výšky 25%

Spoločnosť TIPOS neustále rastie a rozbieha nové projekty. Pre úsek internetových hier hľadáme nového kolegu alebo kolegyňu so športovým duchom a vášňou pre Excel a dátové analýzy. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Prešov

Plat: 1300 EUR

Čo vás na tejto pozícii čaká? Riadenie zmeny, priebežné organizovanie práce tímu, delegovanie úloh, motivovanie tímu k implementácii plánov predaja a iných KPI a podpora riadiacich pracovníkov pri riadení obchodného tímu. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

 

Miesto výkonu práce: Prešov

Plat: 1300 EUR

Salón Xoxo Body & Mind, jedinečné centrum oddychu, regenerácie a krásy pre Vaše telo a dušu, hľadá do svojho kolektívu kreatívnu, zodpovednú a pohodovú KADERNÍČKU/ KADERNÍKA s odbornosťou a skúsenosťami v oblasti kaderníckych služieb minimálne 2 roky. Prihláste sa už dnes na Kariéra.sk.

Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy