Obľubená malobchodná sieť hľadá nových kolegov: Získajte stabilnú prácu so zaujímavými benefitmi

Mountfield SK, s.r.o. je renomovaná spoločnosť s dominantným postavením na slovenskom trhu, ktorá prevádzkuje sieť maloobchodných predajní so širokým sortimentom tovaru pre záhradu a voľný čas, ako aj bazény. V súčasnosti obsadzuje niekoľko voľných pracovných pozícii a aktívne hľadá motivovaných ľudí, ktorí majú záujem stať sa súčasťou tímu Mountfield.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Mountfield?

Spoločnosť Mountfield svojim zamestnancom okrem stabilného zamestnania v renomovanej spoločnost ponúka aj celý rad výhod, vrátane stabilného príjmu s mesačnou variabilnou zložkou, polročnej a ročnej odmeny a príplatkov za víkendovú prácu. Spoločnosť ponúka aj štyri týždne dovolenky, pracovné oblečenie a zľavy na svoje výrobky a služby. Všetkým novým zamestnancom tiež poskytujú školenia a podporu. Okrem toho ponúkajú zaujímavý finančný bonus za odporúčanie zamestnanca, ako aj možnosť zmluvy na dobu neurčitú po úspešnom zaškolení.

Spoločnosť Mountfield momentálne obsadzuje tieto voľné pozície:

Plat: 1000 EUR

Miesto výkonu práce: Liptovský Mikuláš

Čo vás čaká na tejto pozícii? Na pozícii Predajný technik stanete sa súčasťou tímu predajne so skvelým šéfom. Pomôžete zákazníkom vybrať záhradnú techniku, predviesť aj odskúšať ju. Výsledkom vašej práce bude spokojný zákazník, zostavená kosačka aj doplnené regály, Nemusíš sa báť, každého nového člena tímu Mountfield spoločnosť podporí, nech sa čo najrýchlejšie zaradí do kolektívu. Zaujala vás táto ponuka? Prihláste sa na Kariéra.sk

Plat: 1000 - 1300 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

V rámci tímu predajne bude úspešný kandidát zodpovedný za pomoc zákazníkom pri výbere záhradnej techniky, predvádzanie a testovanie výrobkov a za zabezpečenie spokojnosti zákazníkov. Ide o rôznorodú prácu podľa ročného obdobia so zameraním na predaj rôznych výrobkov. Uchádzači by mali mať výborné komunikačné schopnosti, trpezlivosť a manuálnu zručnosť. Výhodou je záujem o technológie a vyžaduje sa vodičský preukaz skupiny B. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 800 - 1000 EUR

Miesto výkonu práce: Prešov

Úspešný uchádzač bude súčasťou tímu zodpovedného za opravy širokého sortimentu strojov a zariadení so zameraním na záhradné a outdoorové produkty. Ide o rôznorodú prácu, ktorá zahŕňa posezónne kontroly, jednoduché opravy, riešenie reklamácií zákazníkov a správu objednávok a príslušenstva. Uchádzači by mali mať výborné komunikačné schopnosti a manuálnu zručnosť a záujem o technológie. Viac sa dočítate na Kariéra.sk

Plat: 900 - 1250 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Úspešný uchádzač bude súčasťou skladového tímu, ktorý bude zodpovedný za príjem, skladovanie a vydávanie tovaru zákazníkom, ako aj za pomoc pri nakladaní tovaru. Uchádzači by mali mať výborné komunikačné schopnosti, trpezlivosť a manuálnu zručnosť. Záujem o technológie je výhodou a vyžaduje sa vodičský preukaz skupiny B. Zašlite váš životopis na Kariéra.sk.

Plat: 1000 - 1300 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Na tejto pozícii vás čaká zabezpečovanie kvalitného záručného a pozáručného servisu záhradnej techniky renomovaných výrobcov. Vašou úlohou budú opravy a údržby motorov a strojov z sortimentu spoločnosti Mountfield. Práca je vykonávaná v servisnom stredisku, ktoré je súčasťou nového predajného centra. Chcete sa dozvedieť viac? Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Spoločnosť Mountfield SK, s.r.o. ponúka zaujímavé pracovné príležitosti pre záujemcov o prácu so záhradnou a outdoorovou technikou. Poskytuje priaznivé a dynamické pracovné prostredie s radom výhod, ktoré z nej robia atraktívne miesto pre prácu. Záujemcovia o prácu v ich tíme môžu očakávať stabilnú prácu v renomovanej spoločnosti, konkurencieschopné odmeňovanie a možnosti rastu a rozvoja. Všetky pozície spoločnosti Mountfield nájdete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Ponuka Mountfield
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy