Chcete novú prácu? Tu si zarobíte 1200 až 4500 EUR

Hľadáte si prácu, v ktorej si zarobíte aj viac než 1200 EUR? Nie je to nereálne. Pri niektorých pozíciách závisí od vašej praxe a skúseností a vaša odmena môže byť ešte vyššia. Pracovný portál Kariera.sk pre vás pripravil zoznam pracovných ponúk z celého Slovenska, ktoré ponúkajú plat od 1200 EUR eur a viac. Zaujme vás niektorá z nich?

Ponúkaný plat: 1600 - 2500 EUR
Miesto výkonu práce: Bratislava
Výroba a montáž nábytku z DTDL, DTD, čítanie výkresovej dokumentácie. Minimálna prax 1 rok v odbore. Podrobnosti o tejto pracovnej ponuke nájdete na portáli Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 1500 - 2000 EUR
Miesto výkonu práce: Bratislava
Vašou úlohou bude riadenie podieľanie sa na tvorbe marketingovej stratégie a následne dbanie o jej realizáciu. Zamestnávateľ ponúka slušné platové ohodnotenie aj ďalšie benefity. Pozrite si, aké, stačí kliknúť na portál Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 1500 EUR
Miesto výkonu práce: Bratislava
Hľadáme skúsenú body špecialistku do salónu Xoxo Body & Mind, poskytujúceho nadštandardné služby svojim zákazníkom. Všetky podrobnosti o ponúkanej práci nájdete na portáli Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 1200 EUR
Miesto výkonu práce: Trnava
Aká náplň práce vás čaká na tejto pozícii? Obsluhovanie zákazníkov a komunikácia s nimi, dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí, prestieranie stolov a dodržiavanie správnych zásad stolovania. Celá pracovná ponuka je dostupná na portáli Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 3000 - 3500 EUR
Miesto výkonu práce: Holandsko
Spoločnosť vyrába základne pre veterné farmy na mori vrátane monopilov s hmotnosťou až 2 000 ton a ďalšie oceľové komponenty pre veterné turbíny na mori. Zaujíma vás podrobný opis pracovnej pozície? Celú pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 3000 - 3500 EUR
Miesto výkonu práce: Holandsko
Hľadáme viacerých spolupracovníkov na voľné pracovné miesta v hoteloch vo Švajčiarsku v kantónoch Luzern, Aargau, Basel. Na portáli Kariéra.sk nájdete celý inzerát aj s možnosťou zaslania vášho životopisu.

 

Ponúkaný plat: 4000 EUR
Miesto výkonu práce: Bratislava​​​​​​​
Ako finančný riaditeľ budete zodpovedať za riadenie finančného oddelenia a finančných procesov, vypracovávanie rozpočtu, forecastov a finančného plánu a riadenie finančných tokov spoločnosti. Celú pracovnú ponuku si môžete pozrieť na portáli Kariéra.sk.

Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

​​​​​​​

Viac o téme: Euro Práca Plat Ponuka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy