Hľadáte si nové zamestnanie? Spoločnosť Mountfield hľadá nových kolegov

Mountfield SK, s.r.o. je renomovaná spoločnosť s dominantným postavením na slovenskom trhu, ktorá prevádzkuje sieť maloobchodných predajní so širokým sortimentom tovaru pre záhradu a voľný čas, ako aj bazény. V súčasnosti obsadzuje tri voľné pracovné pozície a aktívne hľadá motivovaných ľudí, ktorí majú záujem stať sa súčasťou tímu Mountfield.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Mountfield?

Spoločnosť Mountfield svojim zamestnancom okrem stabilného zamestnania v renomovanej spoločnost ponúka aj celý rad výhod, vrátane stabilného príjmu s mesačnou variabilnou zložkou, polročnej a ročnej odmeny a príplatkov za víkendovú prácu. Spoločnosť ponúka aj štyri týždne dovolenky, pracovné oblečenie a zľavy na svoje výrobky a služby. Všetkým novým zamestnancom tiež poskytujú školenia a podporu. Okrem toho ponúkajú zaujímavý finančný bonus za odporúčanie zamestnanca, ako aj možnosť zmluvy na dobu neurčitú po úspešnom zaškolení.

Spoločnosť Mountfield momentálne obsadzuje tieto voľné pozície:

Plat: 1000 - 1300 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

V rámci tímu predajne bude úspešný kandidát zodpovedný za pomoc zákazníkom pri výbere záhradnej techniky, predvádzanie a testovanie výrobkov a za zabezpečenie spokojnosti zákazníkov. Ide o rôznorodú prácu podľa ročného obdobia so zameraním na predaj rôznych výrobkov. Uchádzači by mali mať výborné komunikačné schopnosti, trpezlivosť a manuálnu zručnosť. Výhodou je záujem o technológie a vyžaduje sa vodičský preukaz skupiny B. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 800 - 1000 EUR

Miesto výkonu práce: Prešov

Úspešný uchádzač bude súčasťou tímu zodpovedného za opravy širokého sortimentu strojov a zariadení so zameraním na záhradné a outdoorové produkty. Ide o rôznorodú prácu, ktorá zahŕňa posezónne kontroly, jednoduché opravy, riešenie reklamácií zákazníkov a správu objednávok a príslušenstva. Uchádzači by mali mať výborné komunikačné schopnosti a manuálnu zručnosť a záujem o technológie. Viac sa dočítate na Kariéra.sk. 

Plat: 900 - 1250 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Úspešný uchádzač bude súčasťou skladového tímu, ktorý bude zodpovedný za príjem, skladovanie a vydávanie tovaru zákazníkom, ako aj za pomoc pri nakladaní tovaru. Uchádzači by mali mať výborné komunikačné schopnosti, trpezlivosť a manuálnu zručnosť. Záujem o technológie je výhodou a vyžaduje sa vodičský preukaz skupiny B. Zašlite váš životopis na Kariéra.sk.

Plat: 1000 - 1300 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Na tejto pozícii vás čaká zabezpečovanie kvalitného záručného a pozáručného servisu záhradnej techniky renomovaných výrobcov. Vašou úlohou budú opravy a údržby motorov a strojov z sortimentu spoločnosti Mountfield. Práca je vykonávaná v servisnom stredisku, ktoré je súčasťou nového predajného centra. Chcete sa dozvedieť viac? Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Spoločnosť Mountfield SK, s.r.o. ponúka zaujímavé pracovné príležitosti pre záujemcov o prácu so záhradnou a outdoorovou technikou. Poskytuje priaznivé a dynamické pracovné prostredie s radom výhod, ktoré z nej robia atraktívne miesto pre prácu. Záujemcovia o prácu v ich tíme môžu očakávať stabilnú prácu v renomovanej spoločnosti, konkurencieschopné odmeňovanie a možnosti rastu a rozvoja. Všetky pozície spoločnosti Mountfield nájdete na Kariéra.sk.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy