Voľné pozície s platmi od 2000 EUR? Vyberte si z týchto pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 2000 EUR.

Miesto výkonu práce: Orava

Plat: 3000 EUR

Jedna z predajní LIDL sa ocitne vo vašich rukách. Budete viesť tím s približne 35 zamestnancami – organizovať ich prácu, úlohy a pracovné zmeny či starať sa o ich rast a naberať nových zamestnancov. Nebojíte sa zodpovednosti? Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Dolný Kubín

Plat: 2000 EUR

Na tejto pozícii vás čaká dôsledná kontrola plnenia úloh podriadených zamestnancov, zodpovednosť za plnenie noriem, a dodržiavanie výrobného plánu a zabezpečenie a implementácia zmien s cieľom dosiahnuť výrobné ciele. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Fínsko

Plat: 2000 EUR

Čomu sa budete venovať? Na tejto pozícii vás čakajú bežné činnosti šéfkuchára / asistenta šéfkuchára v reštaurácii. Ubytovanie je zabezpečené. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 3000 EUR

Miesto práce: Nemecko

Pracovná príležitosť, za ktorú vás slušne odmenia. Stabilná stavebná spoločnosť hľadá pomocných stavebných robotníkov. Výhodou je zabezpečené ubytovanie a stabilná práca v bezpečnom prostredí. Znie to zaujímavo? Viac sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2000 EUR

Miesto práce: Bratislava, Nitra

Chceš pracovať na nových a zaujímavých stavebných projektoch? Máš odbornú spôsobilosť stavbyvedúceho? Ak si odpovedal ÁNO, a trúfaš si na koordinovanie prác živičnej čaty, tvorbu harmonogramu využitia čaty a komunikáciu s investormi, táto pozícia môže byť vhodná práve pre teba. Prihlás sa na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2210 - 3280 EUR

Europapark v spolupráci s Agentúrou Pro-Staff hľadá zamestnancov pre jeden z najkvalitnejších a najlepších zábavných parkov sveta - EUROPA-PARK v Nemecku. Práca v Nemecku môže byť dlhodobá alebo sezónna a je bez poplatkov agentúre. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Produktový manažér – Zatepľovacie systémy a sanácie historických budov

Miesto výkonu práce: Západné Slovensko

Plat: 2000 – 2300 EUR

Čo bude vašou úlohou? Predaj špeciálnej skupiny produktov v SR – produkty pre zatepľovanie a sanáciu historických budov, prehlbovanie vzťahov a spolupráce s existujúcimi zákazníkmi, aktívne vyhľadávanie nových zákazníkov a prieskum trhu. Hodíte sa na túto pozíciu? Prihláste sa prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2640 EUR

Máte skúsenosti s riadením projektov od zberu požiadaviek, cez definovanie jeho rozsahu, stanovenie míľnikov, tvorbu časového harmonogramu a plánu úloh až po jeho uzavretie? Tak posilnite náš tím. Celý inzerát nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy