Hľadáte si prácu v oblasti údržby? Stabilná spoločnosť obsadzuje pozície v týchto mestách

Hľadáte novú pracovnú príležitosť v oblasti údržby? CTP Invest SK, spol. sro momentálne hľadá zamestnancov na pozíciu Údržbár v Trnave a Prešove. Spoločnosť hľadá do svojho tímu samostatných a zodpovedných ľudí s pozitívnym prístupom. S konkurenčným platom, flexibilným pracovným časom a radom benefitov sú tieto pozície skvelou príležitosťou pre každého, kto chce rásť a rozvíjať sa vo svojej kariére. V tomto článku vám poskytneme všetky informácie, ktoré potrebujete vedieť o týchto pracovných pozíciách, vrátane očakávaní, pracovných povinností a benefitov.

Čo vás na tejto pozícii čaká?

Pracovník údržby bude pracovať na zaistení bezpečnosti a spoľahlivej prevádzky zverených CTParkov. Zodpovedať budú aj za preventívnu údržbu spojenú s technickou správou objektov a ich okolia, kontrolu technických miestností a zariadení podľa plánu údržby, riešenie drobných prevádzkových porúch, drobné vodoinštalatérske práce, udržiavanie čistoty a poriadku v priestoroch zverených CTParkov, kontrolu technických priestorov a zariadení podľa plánu údržby. Súčasťou pozície sú aj administratívne úkony spojené s náplňou práce a dokončenie pridelených úloh.

Spoločnosť CTP Invest SK momentálne obsadzuje tieto pozície:

Plat: 1000 - 1300 EUR

Plat: 1000 - 1200 EUR

Predpoklady/požiadavky na pracovnú pozíciu

  • Stredoškolské vzdelanie technického smeru
  • Vodičský preukaz skupiny B
  • Vyhláška č. 508/2009 §21 - výhodou
  • Predchádzajúce pracovné skúsenosti minimálne 2 roky
  • Práca s počítačom - základné znalosti MS Office - Word, Excel, Outlook
  • Nekonfliktný, dôsledný, nezávislý a zodpovedný

Spoločnosť hľadá tímového hráča, ktorý má chuť pracovať a chce rásť.

Aké sú vyhody práce pre spoločnosť CTP Invest?

CTP Invest SK, spol. sro ponúka atraktívny platový balík od 1000 € do 1300 € na základe skúseností. Firma ponúka aj prácu od pondelka do piatku v jednosmernej prevádzke, flexibilné nastavenie pracovného času (štandardne 7:00 - 15:30 hod.), služobné vozidlo počas pohotovosti, príplatky za pracovnú pohotovosť, príspevok na rekreáciu. (po 2 rokoch zamestnania v zmysle ZP), a ročné firemné odmeny po dosiahnutí stanovených cieľov.

Ak máte potrebné skúsenosti, potom je jedna z týchto ponúk ideálnou príležitosťou práve pre vás. Pozícia je na plný úväzok a nástupný termín je od 1. apríla 2023. Prihláste sa do CTP Invest SK už dnes. Svoj životopis môžete zaslať na Kariéra.sk.

 

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
Staršie správy
Staršie správy