Platy od 1000 do 4000 EUR na východnom Slovensku? Úspešná špedičná spoločnosť hľadá nových kolegov

SWIDA Innovative s.r.o. je logistická spoločnosť so sídlom na východnom Slovensku, ktorá ponúka konkurenčné platy od 1000 do 4000 EUR v závislosti od pozície a skúseností zamestnanca. S viac ako 140 zamestnancami a 7-ročnými skúsenosťami sa spoločnosť etablovala ako kľúčový hráč v tomto odvetví a neustále rastie. SWIDA Innovative s.r.o. momentálne hľadá nové talenty do pobočiek v Košiciach a Trebišove.

Aké sú výhody práce pre SWIDA Innovative?

Spoločnosť svojim zamestnancom poskytuje celý rad benefitov, medzi ktoré patrí služobný telefón aj na súkromné účely, príspevok na športové aktivity, Multisport karta, príspevky na dovolenku, jazykové kurzy aj odmeny za dochádzku. Celý zoznam benefitov spoločnosti SWIDA Innovative nájdete na Kariéra.sk.

SWIDA Innovative momentálne obsadzuje tieto pozície:

Plat: 1000 – 1300 EUR

Miesto výkonu práce: Trebišov

Čo vás čaká na tejto pozícii? Práca disponenta spočíva v organizovaní transportov podľa požiadaviek klienta. Disponent má na starosti komunikáciu s dopravcami, čo zahŕňa najmä dohodnutie podmienok prepravy. Táto pozícia je aj pre uchádzačov bez predchádzajúcich logistických skúseností. Prihláste sa na Kariéra.sk.

Plat: 1000 – 4000 EUR

Miesto výkonu práce: Košice

Spoločnosť SWIDA hľadá komunikatívnych kandidátov, prax v oblasti obchodu či logistiky nie je podmienkou. Dôležitá je však plynulá komunikácia v cudzom jazyku. Čaká vás najmä akvizícia nových klientov a následná starostlivosť o nich. Trúfate si na túto výzvu? Pošlite svoje CV na Kariéra.sk.

Plat: 1000 – 4000 EUR

Miesto výkonu práce: Košice

Nerobí vám plynulá hovorená a písaná francúzština alebo španielčina problém? Naštartujte svoju kariéru v Sales Akadémii SWIDA Innovative, digitálnej špedičke 21. storočia. Okrem práce so zaujímavými medzinárodnými klientmi dostanete office so súkromným fitkom na košickej Terase, skvelých kolegov a príležitosť občasnej práce z domu. Viac info na Kariéra.sk.

Plat: 1000 – 4000 EUR

Miesto výkonu práce: Košice

Vašou úlohou na tejto pozícii bude akvizícia nových klientov a následná starostlivosť o nich, budovanie vzťahov s nadnárodnými obchodnými partnermi a rozvíjanie spoločnej kooperácie Príprava cenových ponúk pre existujúcich / potenciálnych klientov. Hodíte sa na túto pozíciu? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Špeditér/Dispečer

Plat: 1300 – 2200 EUR

Miesto výkonu práce: Košice

Čo bude vašou pracovnou náplňou? Organizovanie a plánovanie vnútroštátnej a medzinárodnej prepravy tovarov nákladnou cestnou dopravou, komunikácia so zákazníkmi a dopravcami, vyťažovanie vozidiel a komunikácia/vyjednávanie cien a podmienok prepravy s klientom v anglickom jazyku. Viac podrobností na Kariéra.sk.

Spoločnosť SWIDA Innovative s.r.o. je logistická spoločnosť, ktorá svojim zamestnancom ponúka konkurenčné platy a celý rad benefitov. Je to kolektív mladých ľudí, ktorí sú nadšení pre toto rastúce odvetvie a chcú rásť a učiť sa. Spoločnosť SWIDA Innovative poskytuje príležitosti na vzdelávanie a rast a podporuje zmysel pre komunitu a dobré vzťahy na pracovisku. Ak ste pripravený vstúpiť do sveta logistiky a chcete pracovať pre spoločnosť, ktorá si váži komunitu a rast, neváhajte a zašlite svoj životopis.  

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy