Pripojte sa k poprednej realitnej kancelárii: Flexibilný pracovný čas a možnosť zarobiť až 10 000 EUR mesačne

Chcete začať kariéru v oblasti nehnuteľností alebo posunúť svoje doterajšie zručnosti na vyššiu úroveň? V tom prípade ste na správnom mieste. Popredná realitná kancelária Halo reality, s.r.o. hľadá nových kolegov do svojho tímu realitných maklérov. Myslíte si, že sa na túto pozíciu hodíte? Nachystajte si životopis a pozrite sa, či je táto ponuka vhodná práve pre vás.

Na rozdiel od mnohých agentúr Halo reality nepôsobí ako franšíza, čo znamená, že sa nemusíte obávať žiadnych mesačných, ročných, licenčných alebo pravidelných vzdelávacích poplatkov. S viac ako 60 okresmi, 100 maklérmi a viac ako 6 000 zrealizovanými predajmi je HALO reality top voľbou pre reality na Slovensku. Ak ste pripravený posunúť svoju kariéru na vyššiu úroveň, pripojte sa k tímu HALO reality a využite príležitosť stať sa súčasťou úspešného realitného tímu ešte dnes na Kariéra.sk.

Aká bude vaša pracovná náplň na pozícii realitného makléra?

Ako maklér v HALO reality sa budete aktívne zapájať do predaja realít, vyhľadávať nehnuteľnosti a komunikovať s klientmi s cieľom nájsť ideálneho kupca. Zároveň budete vykonávať obhliadky nehnuteľností a prezentovať ich tak, aby sa predviedli v tom najlepšom svetle. Spoločnosť ponúka svojim maklérom flexibilný pracovný čas, čím uľahčuje zosúladenie osobného a pracovného života.

Aké benefity vás čakajú na tejto pozícii?

  • reprezentačné auto BMW X2 s plnou nádržou na 1 mesiac pre makléra mesiaca
  • bonus z každého obchodu za firemnú reklamu na vašom aute
  • bonus z každého obchodu pre maklérov bez kancelárie v danom okrese
  • bonus pre manažérov z obratu pobočky až do 18%
  • vernostný/kariérny rast podľa dosiahnutého obratu za predchádzajúci rok
  • firemné celoslovenské a lokálne akcie

HALO reality svojim maklérom ponúka províziu vo výške 50-72% z provízie predaja a prístup k výnimočným realitným službám.

Spoločnosť HALO reality momentálne obsadzuje pozície v týchto mestách:

HALO reality je najväčšia celoslovenská realitná kancelária pôsobiaca na trhu od roku 2012. Nepracujeme ako franšíza - neplatíte nám žiadne mesačné, ročné, licenčné, či pravidelné školné poplatky. Hľadáme spolupracovníkov, ktorí by zapadli do nášho kolektívu ako jednotlivec - maklér, prípade si otvorili svoju kanceláriu vo svojom meste (s minimálnymi mesačnými nákladmi s partnerskými výnosmi z obchodov z celého okresu). V realitách sme JEDNOTKA na SLOVENSKU - viac ako 60 okresov, 100 maklérov, viac ako 6 000 zrealizovaných obchodov. Ako v jednej z mála spoločností na Slovensku sa vedenie plne venuje maklérom, manažérstvu a marketingu spoločnosti (nerobí maklérov), čo oceníte vo všetkých oblastiach podpory značky vo vašom regióne.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy