Slušná práca s platom od 2000 do 3000 EUR? Tieto pozície sú voľné

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 2000 EUR.

Miesto výkonu práce: Nové Mesto nad Váhom

Plat: 2100 EUR

Jedna z predajní sa ocitne vo vašich rukách. Budete viesť tím s približne 30 zamestnancami – organizovať ich prácu, úlohy a pracovné zmeny či starať sa o ich rast a naberať nových zamestnancov. Chcete sa dočítať o tejto ponuke viac? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2430 EUR

Na tejto pozícii budete riadiť, koordinovať a rozvíjať predajnú sieť vo zverenom regióne a riadiť dosahovanie predajných a kvalitatívnych cieľov spoločnosti. Nebojíte sa zodpovednosti? Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Dunajská Streda

Plat: 3000 EUR

Hľadáme prirodzeného lídra so skúsenosťami s predajom finančných produktov. Ak patríte medzi tých, ktorí plány nepovažujú za povinnú jazdu, ale ich s radosťou prekonávajú a hlavne dokážu k ich napĺňaniu motivovať ostatných - hľadáme práve vás. Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2130 EUR

Hľadáme mužov, ženy, páry ktorí budú pracovať vo fabrike pri balení čerstvého alebo mrazeného ovocia a zeleniny. Náplňou práce bude triedenie, balenie a príprava ovocia a zeleniny na expedíciu. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2021 EUR

Čo robíte na tejto pozícii? Spracúvate, vystavujete a zaúčtovávate účtovné a daňové doklady v zmysle platných účtovných a daňových predpisov a smerníc spoločnosti, účtujete vybrané účtovné prípady hlavnej knihy v zmysle platných predpisov a kontrolujete správnosť založenia a zúčtovania dohôd s dodávateľmi, vrátane ich vymáhania. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Trnava

Plat: 2000 EUR

Baví Ťa šoférovať? Máš vlastné auto? Hľadáš si prácu s flexibilným pracovným časom? Tak hľadáme práve Teba! Poď pracovať pre stabilného partnera na trhu. Možnosť pracovať aj na živnosť! Preukaz vodiča taxislužby, psychotesty a všetky ostatné náležitosti Ti vybavíme zdarma. Všetky podrobnosti na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Rakúsko, Severné Taliansko, Nemecko

Plat: 2200 – 3000 EUR

Práca v hoteloch a penziónoch, v kuchyni, reštaurácii a ubytovacej časti hotela, náplň práce podľa zaradenia na pracovné pozície. Ubytovanie a strava zdarma. Hodíte sa na túto pozíciu? Prihláste sa prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Vložte svoju otázku:

Online rozhovor

Viac o téme: Peniaze Euro Plat Ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy