Pracovná príležitosť v Bratislave: Známa sieť drogérii hľadá nových kolegov

Hľadáte si zaujímavé a férovo ohodnotené zamestnanie? Využite príležitosť získať stabilnú prácu v maloobchode. Sieť drogérií dm drogerie markt s.r.o momentálne hľadá kolegov na pozíciu predavač v meste Bratislava. Čaká vás práca so zaujímavým sortimentom, v príjemnom prostredí, ktoré „vonia“. Získajte cenné skúsenosti v spoločnosti, ktorej záleží na potrebách spolupracovníkov ako aj zákazníkov. Nachystajte si životopis a pozrite sa, či je táto pozícia vhodná práve pre vás.

Čo vás na tejto pozícii čaká?

Vašu pracovnú náplň bude tvoriť najmä práca s tovarom - dokladanie, kontrola záruk, tvorba cenoviek, inventúra, poradenstvo zákazníkom, práca v pokladni a príprava marketingových kampaní.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť dm drogerie markt s.r.o.?

  • 13. plat
  • mesačný príspevok na DDS vo výške 3 % z hrubej mzdy
  • MultiSport karta
  • interné súťaže o zaujímavé ceny a zľavy u obchodných partnerov
  • lyžovačka pre spolupracovníkov a ich rodiny, letný tábor pre deti
  • pestrá ponuka osobnostného a odborného vzdelávania  

Spoločnosť dm drogerie markt s.r.o. momentálne obsadzuje tieto pozície:

Platové podmienky: základná zložka mzdy pri úväzku 35 h/týž. je 987 € mesačne + provízia z predaja + 13. plat (Pri úväzku 40h/týž. 1127 €/mesačne.)

Platové podmienky: základná zložka mzdy pri úväzku 35 h/týž. je 987 € mesačne + provízia z predaja + 13. plat (Pri úväzku 40h/týž. 1127 €/mesačne.)

Zaujala vás niektorá z týchto ponúk? Neváhajte a zašlite svoj životopis už dnes na Kariéra.sk.

Sme viac ako zamestnávateľ: sme jeden tím. A to je veľký rozdiel. V dm kladieme dôraz na „my“. „My“, do ktorého sa môže/by sa mal zapojiť každý jednotlivec. Či už v predajniach dm, na centrále alebo v centrálnom sklade: Naším cieľom je konať v záujme ľudí a inšpirovať zákazníkov. Pre nás to tiež znamená, že prácu zažívame inak a vedome vytvárame priestor, v ktorom je možný rozvoj. Pre každého jednotlivca, celý náš tím a kvalitnú ponuku, ktorú naši zákazníci skutočne využívajú. V dm má každý spolupracovník možnosť odborne aj osobnostne ďalej rásť.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy