Hladný po skvelom zárobku? Pridajte sa k tímu partnerských kuriérov spoločnosti Wolt!

Hľadáte flexibilnú a výhodnú možnosť zárobku vo vašom meste? Ďalej nehľadajte! Táto pozícia vám zaručí úplnú slobodu a flexibilitu, bez pevného pracovného času a akejkoľvek komunikácie s nadriadeným. Spoločnosť Wolt Slovensko s. r. o. hľadá kuriérov, ktorí budú zákazníkom rozvážať chutné objednávky v rôznych slovenských regiónoch. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Nachystajte si životopis a pozrite sa, či je táto pozícia vhodná práve pre vás.

Staňte sa pánom svojho času a začnite rozvážať v jednom z uvedených slovenských miest. Táto príležitosť vám ponúka úplnú slobodu prihlásiť sa a pracovať podľa svojho vlastného uváženia, bez potreby hlásiť zmeny alebo dohadovať termíny s kolegami. Okrem toho budete mať prístup k množstvu benefitov a bonusov, ktoré vám pomôžu zarábať viac ako 7 EUR za hodinu - najmä počas špičiek obedňajších a večerných hodín.

Spoločnosť Wolt Slovensko s. r. o. si cení úprimnosť, férovosť a kvalitu. Nezmeškajte príležitosť pridať sa k ich tímu. Prihláste sa teraz a urobte prvý krok k naplňujúcej kariére na Kariéra.sk.

Čo všetko potrebujete?

  • Vlastné auto, motorku, skúter, bicykel (alebo to pokojne môžeš striedať)
  • Smartphone (iOS alebo Android)
  • Živnosť je výhoda - poskytujeme zľavový kód na založenie živnosti na www.firmaren.sk
  • Zdravotný (potravinársky) preukaz - možno jednoducho a rýchlo zariadiť
  • Dohovoriť sa slovensky, česky, alebo anglicky
  • Dobrá znalosť vášho mesta je výhodou, ale nie je to nič, čo by sa nedalo naučiť

Aké výhody vám ponúkne spoločnosť Wolt?

Medzi benefity patria napríklad zárobky každých 14 dní, zľava na založenie živnosti, zľava na tankovanie, zľava na prenájom / opravu auta, zľava na kúpu / opravu bicykla alebo kúpu doplnkov, doplnkové poistenie pri aktívnom doručovaní, výbava v podobe termotašiek a oblečenia a mnoho ďalších.

Spoločnosť Wolt momentálne obsadzuje tieto pozície:

Plat: 9 EUR/hod

Plat: 9 EUR/hod

Plat: 10 EUR/hod

Plat: 9 EUR/hod

Plat: 9 EUR/hod

Plat: 9 EUR/hod

Plat: 9 EUR/hod

Plat: 11 EUR/hod

Všetky voľné pracovné ponuky spoločnosti Wolt Slovensko s. r. o. nájdete na Kariéra.sk.

Sme Wolt, revolučná aplikácia na objednávanie jedla, potravín a iného sortimentu, ktorá získala ocenenie od spoločnosti Apple za dizajn. Prinášame radosť zákazníkom, kuriérom, reštauráciám aj maloobchodným prevádzkam. Začali sme v Škandinávii, rozrástli sa do Pobaltia, k Jadranu, do Izraela, Japonska a teraz dobývame Slovensko. Poďme to tu spoločne prevetrať ako severský víchor!

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy