Stabilná práca s 13. platom v Bratislave? Obľúbená sieť drogérií hľadá nových kolegov

Hľadáte stabilnú kariéru v modernej a dynamickej spoločnosti? Spoločnosť dm drogerie markt s.r.o momentálne hľadá manipulačných pracovníkov pre svoje prevádzky v Bratislave. Na tejto pozícii Vás čaká práca v príjemnom pracovnom prostredí s podporou priateľského tímu, 13. plat a komplexný balík benefitov. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Prezrite si voľné pozície zhrnuté v tomto článku a odošlite svoj životopis ešte dnes.

Prečo sa oplatí pracovať pre spoločnosť dm drogerie markt s.r.o.?

V spoločnosti dm drogerie markt s.r.o. si svojich zamestnancov vážia a preto im ponúkajú širokú škálu benefitov, medzi nimi napríklad:

  • 13. plat
  • mesačný príspevok na DDS vo výške 3% z hrubej mzdy
  • MultiSport kartu
  • interné súťaže o zaujímavé ceny a zľavy u obchodných partnerov
  • lyžovačku pre spolupracovníkov a ich rodiny, letný tábor pre deti
  • pestrú ponuku osobnostného a odborného vzdelávania

Výhodou tejto pozície je možnosť pracovať na skrátený úväzok iba 20 hodín týždenne. Pri skrátenom úväzku sa pracuje na ranné zmeny od 06:00 - 10:00, zvyšok dňa si tak môžete zariadiť podľa Vašich predstáv. Celý zoznam benefitov nájdete na Kariéra.sk.

Spoločnosť dm drogerie markt s.r.o. momentálne obsadzuje tieto pracovné pozície:

Miesto výkonu práce: OC Avion, Bratislava

Miesto výkonu práce: OC Eurovea, Bratislava

Miesto výkonu práce: Mlynské Nivy, Bratislava

Platové podmienky: mesačná mzda od 501 € (pri úväzku 20 h/týž.) + provízia z predaja + 13. plat (Pri úväzku 40 h/týž. - 1000 €)

Čo bude Vašou pracovnou náplňou? Základom pozície je preprava paliet a manipulácia s nimi pomocou paletového vozíka, naloženie tovaru, jeho preprava zo skladu do predajne, následné vyloženie do regálov, triedenie vzniknutého odpadu (kartóny a fólie) a poradenstvo zákazníkom. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Všetky voľné pozície nájdete na Kariéra.sk:

Prihláste sa na pozíciu v OC Avion.  

Prihláste sa na pozíciu v OC Eurovea.

Prihláste sa na pozíciu v lokalite Mlynské Nivy.

Ak ste pripravení urobiť ďalší krok vo svojej kariére a pripojiť sa k modernej a stabilnej spoločnosti, neváhajte a zašlite životopis už dnes.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED, Foto: RED
 
Staršie správy
Staršie správy