Hľadáte zmenu? Títo zamestnávatelia vám ponúknu 1000 až 1900 EUR mesačne

Túžite po novom zamestnaní, vďaka ktorému by ste mohli zarábať 1000 až 1900 EUR mesačne? V tom prípade, by vás mohla zaujať niektorá z týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky z celého Slovenska, v ktorých platy nejdú pod 1900 EUR. K slušným zárobkom vám zamestnávatelia ponúknu aj zaujímavé benefity a ďalšie výhody. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1900 €

Jedna z predajní LIDL sa ocitne vo vašich rukách. Budete viesť tím s približne 30 zamestnancami – organizovať ich prácu, úlohy a pracovné zmeny či starať sa o ich rast a naberať nových zamestnancov. Nebojíte sa zodpovednosti? Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bardejov

Plat: 1480 €

Čo robí stavebný rozpočtár/-ka? Pripravuje cenové ponuky a stavebné rozpočty na väzníkové krovy, objednávanie strešných krytín, obsluha a kontakt s klientmi, vybavovanie objednávok, zameranie striech. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Ružomberok

Plat: 1000 €

Na tejto pozícii vás čaká tvorba reklamy, inzercie, propagácia kúpeľov a ponúkaných služieb, spravovanie online rezervačného systému a propagácia a následné analýzy na sociálnych sieťach. Na túto pozíciu sa môžete prihlásiť na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Púchov

Plat: 1300 €

Baví ťa práca vo výrobe? Ak máš skúsenosti v strojárskej výrobe je to veľká výhoda, pokiaľ nie a rád/a sa priučíš, máme skvelú ponuku. Všetky podrobnosti nájdeš na Kariéra.sk.

Manažér predaja

Miesto výkonu práce: Púchov

Plat: 1300 €

Do NAY tímu hľadáme kolegu/kolegyňu pre projekt FOTOMAT, ktorého úlohou bude: Dohadovanie obchodných podmienok a predaj: licencií pre B2B partnerov QR kupónov, FREE FOTO reklamy pre B2B partnerov a 3. strany merch pre B2B partnerov a 3. strany Prenájom FOTOMAT pre B2B partnerov a 3.strany. Zaujala vás táto ponuka? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.  

Miesto výkonu práce: Lozorno

Plat: 1200 €

Hľadáte primerane dynamickú prácu v oblasti administratívy (žiadny stereotyp, síce občas nestíhate, ale na kávu s kolegami si čas vždy nájdete), v ktorej môžete využiť aj svoju nedokonalú angličtinu? Radi veľa komunikujete, máte pozorné oko a ucho? Baví vás budovať vzťahy s klientmi, hľadať pre nich vhodné riešenia? Poďte pracovať pre popredného poskytovateľa pozemných zberných prepráv a logistických služieb. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilina

Plat: 1607 €

Vašou úlohou na tejto pozícii bude oprava a údržba vozidiel (osobné, dodávky, 12t, 24t, návesy) a vykonávanie prác spojených s pneuservisom. Zvládnete to ľavou zadnou? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

 

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
Staršie správy
Staršie správy