Hľadáte si novú prácu? Zamestnajte sa ako prevádzkový údržbár na farme

Hľadáte si prácu v Nitrianskom kraji? Radi by ste sa uplatnili v oblasti údržby? Pracovný portál Kariéra.sk má pre Vás pripravenú zaujímavú pracovnú ponuku spoločnosti Novogal a. s.. Zamestnávateľ Vám okrem stanoveného platu ponúkne aj rôzne benefity a príplatky. Pripravte si životopis a pozrite sa, či je táto pozícia vhodná práve pre Vás.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Novogal a. s.?

K dohodnutému platu prináležia zamestnanecké benefity a dva krát do roka aj prémie do výšky 10% z hrubého ročného príjmu. Jedná sa o pracovný pomer na dobu určitú a po dvoch rokoch sa mení na dobu neurčitú.

Spoločnosť Novogal a. s. momentálne obsadzuje túto pracovnú pozíciu:

Plat: 762 – 1050 EUR

Miesto výkonu práce: Levice

Čo Vás čaká na pozícii Prevádzkový údržbár? Vašou hlavnou úlohou bude vykonávať kompletnú údržbu a opravu strojnotechnologických zariadení fariem, obsluhovať, nastavovať všetky zariadenia a starať sa o bezporuchový chod týchto zariadení. Vybraný zamestnanec bude počas skúšobnej doby zaučený. Zaujala Vás táto ponuka? Zašlite svoj životopis na pracovnom portáli Kariéra.sk. 

Spoločnosť Novogal a. s. sa zaoberá výrobou vajec, chovom jaríc a brojlerových kurčiat na šiestich farmách v Novozámockom a Levickom okrese. Všetky voľné ponuky spoločnosti Novogal nájdete na Kariéra.sk.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy