Chcete si pred Vianocami privyrobiť? Vyberte si z týchto brigád

Pred Vianocami sa zíde každé euro navyše. Či už preto, aby ste mohli svojich najbližších obdarovať pekným darčekom, alebo si zarobené peniaze navyše chcete odložiť na horšie časy. Bez ohľadu na to, na čo peniaze potrebujete, prinášame prehlaď zaujímavých brigád, vďaka ktorým si môžete rýchlo privyrobiť. Pracovný portál Kariéra.sk vybral niekoľko ponúk, pozrite sa, či je niektorá vhodná práve pre vás.

Miesto výkonu práce: Sereď

Ponúkaný plat: 813 EUR pri 30 hod./týž.

Vašou hlavnou úlohou bude dôkladne pripraviť tovar na základe objednávok z predajní. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Sereď

Ponúkaný plat: 5,32 - 5,51 EUR/hod.

Hľadajú sa šikovní pracovníci na výpomoc v supermarkete počas vianočných sviatkov na dokladanie tovaru. Časť mzdy je vyplatená ešte pred Vianocami. Prihláste sa na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Prešov

Ponúkaný plat: 5,00 EUR/hod.

Tu vás čaká práca s registračnou pokladňou - blokovanie tovaru, inkasovanie platieb v hotovosti a platobnými kartami, denné uzávierky na konci smeny a zodpovednosť za hotovosť v pokladni. Životopis môžete zaslať na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Prešov

Ponúkaný plat: 5,50 EUR/hod.

Vašou pracovnou náplňou bude pochôdzková činnosť, stráženie jedného konkrétneho obchodu a zabezpečenie ochrany majetku a osôb. Hláste sa na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Parndorf Fashion Outlet

Ponúkaný plat: 10,50 EUR/hod.

Pracovnou náplňou je práca s registračnou pokladňou, komunikácia so zákazníkmi, vybavovanie a evidencia reklamácií a udržiavanie čistoty na pracovisku. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 5,00 EUR/hod.

Poďte pracovať do knižného skladu pre jedno z najväčších slovenských vydavateľstiev. Okrem nočného príplatku ponúkajú aj bonus za dochádzku. Viac informácii nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Trenčín

Ponúkaný plat: 6,00 EUR/hod.

Hľadáme šikovných skladníkov do medzinárodnej prepravnej spoločnosti. Chcete sa dozvedieť viac? Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Ždiar

Ponúkaný plat: 860 EUR

Úlohou lanovkára je organizovať, usmerňovať a kontrolovať plynulosť nástupu a výstupu cestujúcich na lanovej dráhe v horskom stredisku. Hodíte sa na túto pozíciu? Zašlite životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilina

Ponúkaný plat: 800 - 1000 EUR

Nerobí vám obsluhovanie hostí, vynášanie jedál a nápojov, príprava nápojov a udržiavanie čistoty na pracovisku problém? Táto pozícia môže byť vaša. Hláste sa na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto pozícii? Stovky ďalších ponúk presne podľa vášho gusta nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

 

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy