Operátor s 13. platom? Obľúbená spoločnosť hľadá kolegov do nového skladu

Hľadáte stabilného zamestnávateľa, ktorý vám ponúkne zaujímavú prácu, 13. plat. a široký systém benefitov? V tom prípade ste na správnom mieste. Ak máte záujem o zamestnanie v modernej spoločnosti s kvalitným pracovným prostredím a kolektívom, osloviť by vás mohli práve tieto pracovné ponuky spoločnosti dm drogerie markt s.r.o.. Nachystajte si životopis a pozrite sa, či je niektorá z týchto pozícií vhodná práve pre vás.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť dm drogerie markt s.r.o.?

Úspešných uchádzačov poteší moderné prostredie nového klimatizovaného skladu a možnosť postupu na seniorskú pozíciu. Vybraným kandidátom navyše zamestnávateľ okrem príslušného platu ponúkne aj množstvo benefitov, medzi nimi napríklad:

  • 13. plat
  • autobusovú dopravu z vybraných smerov
  • mesačný príspevok na DDS vo výške 3% z hrubej mzdy
  • MultiSport kartu
  • interné súťaže o zaujímavé ceny a zľavy u obchodných partnerov
  • letný tábor pre deti

Celý zoznam benefitov nájdete na Kariéra.sk.

Spoločnosť dm drogerie markt s.r.o. momentálne obsadzuje tieto pracovné pozície:

Miesto výkonu práce: Senec

Platové podmienky: základný plat pri úväzku 37,5 h/týž. je 1.124 EUR + preplatenie nadčasov, od 1.1.2023 vo výške 1.339 EUR + 13. plat. (Ročný plat do výšky 17.407 EUR) 

Baví Vás práca v sklade? Radi pracujete s tovarom? Staňte sa členom dm tímu. Vašou úlohou bude práca na VZV s terminálom a scannerom, dokladanie tovaru podľa skladového systému, plnenie požadovaných výkonov a pomoc pri preskladňovaní tovaru. Jedná sa o prácu novom, modernom sklade na dve zmeny: 6:00 – 14:00 / 14:00 – 22:00. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Operátor s 13. platom? Galéria fotiek (2)

Miesto výkonu práce: Senec

Platové podmienky: základný plat pri úväzku 37,5 h/týž. je 1.018 EUR + preplatenie nadčasov, od 1.1.2023 vo výške 1.213 EUR + 13. plat. (Ročný plat do výšky 15.769 EUR)

Čo Vás čaká na tejto pozícii? Vašou pracovnou náplňou bude zodpovednosť za vyskladnenie tovaru podľa objednávok predajne a za správnosť vyskladneného tovaru, inventúra tovaru, plnenie požadovaných výkonov a práca s terminálom a scannerom. Jedná sa o prácu na dve zmeny: 6:00 – 14:00 / 14:00 – 22:00. Zvládnete ju ľavou zadnou? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Všetky voľné pracovné ponuky spoločnosti dm drogerie markt s.r.o. nájdete na Kariéra.sk.

 

Viac o téme: Práca Plat Ponuka Vzv Operátor Dm
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy