Práca s platom 11,03 EUR/hod. a viac? Holandská spoločnosť hľadá nových kolegov

Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie a chuť vycestovať do zahraničia? V tom prípade ste na správnom mieste. Spoločnosť Sagius recruitments momentálne obsadzuje voľnú pracovnú pozíciu Skladník pre DPD. Výhodou sú služby koordinátora, zabezpečené ubytovanie aj rôzne príplatky a bonusy. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Všetky podrobnosti nájdete v tomto článku. Pripravte si životopis a pozrite sa, či je táto pozícia vhodná práve pre vás.

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: od 11,03 EUR/hod.

Čo vás na tejto pozícii čaká? Vašou úlohou bude vykladať zásielky z kamiónu, ukladať ich na pás a naopak. Na túto pozíciu sa vyžaduje fyzická zdatnosť, ochota a chuť pracovať. Výhodou je BONUS 1000 EUR v hrubom pre všetkých nových zamestnancov s vlastným ubytovaním alebo BONUS 300 EUR v hrubom pre všetkých nových zamestnancov využívajúcich zamestnanecké ubytovanie. Chceli by ste o tejto pozícii vedieť viac? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 11,64 EUR/hod.

Sklad s oblečením pre spoločnosť H&M, hľadá flexibilných ľudí, ktorí budú ochotný pracovať na rôznych pozíciách a zmenách. Dôležitá je najmä schopnosť komunikovať v anglickom jazyku. Výhodou je BONUS 1000 EUR v hrubom pre všetkých nových zamestnancov s vlastným ubytovaním alebo BONUS 300 EUR v hrubom pre všetkých nových zamestnancov využívajúcich zamestnanecké ubytovanie. Je táto ponuka niečo pre vás? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Holandsko

Plat: 11,92 EUR/hod.

Hľadá sa skúsený kandidát na prácu v logistickom centre neďaleko Eindhovenu. Náplňou práce je výroba drevených boxov z dosiek = montáž / "balenie" prístrojov MRI. Dôležitá je najmä manuálna zručnosť. Výhodou je BONUS 1000 EUR v hrubom pre všetkých nových zamestnancov s vlastným ubytovaním alebo BONUS 300 EUR v hrubom pre všetkých nových zamestnancov využívajúcich zamestnanecké ubytovanie. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk. 

Aké sú výhody práce pre Sagius recruitments s.r.o.?

Zamestnávateľ vám okrem stanoveného platu ponúkne aj rôzne príplatky a bonus pre všetkých pracujúcich až vo výške 300 EUR. Medzi benefity a ďalšie výhody patrí aj:

  • Holandská pracovná zmluva
  • ročne 25 dní plateného voľna
  • výplaty týždenne - len na vlastný bankový účet !
  • zabezpečené služby koordinátora
  • zabezpečené ubytovanie / dotované
  • zabezpečené dopravný prostriedok z ubytovania do zamestnania a naspäť
  • registráciu na povinné zákonné zdravotné poistenie v Holandsku vybavuje zamestnávateľ po príchode

Zaujala vás táto ponuka? Neváhajte a zašlite svoj životopis na pracovnom portáli Kariéra.sk.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy