Slušný plat a zaujímavé príplatky? Stabilná spoločnosť hľadá technicky zdatných kolegov

Máte vzdelanie v technickom odbore a hľadáte si zamestnanie v Bratislave? PMP Montex, spoločnosť, ktorá je významným poskytovateľom služieb v oblasti montáží, rekonštrukcií a opráv technologických celkov, modernizácie výrobných zariadení, rekonštrukcií strojných zariadení a údržby, obsadzuje voľné pracovné miesta. Pozrite sa, čo všetko PMP Montex s. r. o. ponúka svojim zamestnancom a aké pozície sú voľné.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť PMP Montex s. r. o.? Zamestnávateľ vám okrem dohodnutého platu ponúkne výkonnostný a dochádzkový bonus, rôzne možnosti osobného a kariérneho rastu, bonus pri odporúčaní kolegu, odborné vzdelávanie a jazykové kurzy, príspevok na kultúrne a športové podujatia, stravné lístky a mobilný telefón. K niektorým pozíciám navyše prináleží aj zabezpečené ubytovanie. Všetky ponuky spoločnosti PMP Montex s. r. o. nájdete na Kariéra.sk.

Plat: od 1200 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Vašou hlavnou úlohou bude zabezpečenie chodu pridelených zákaziek na dennej údržbe v zmluvne dohodnutých termínoch a v požadovanej kvalite. Dôležitá je denná komunikácia s vedúcimi predákmi/majstrami na údržbe a vedenie, kontrolovanie a udržiavanie technickej agendy a dokumentácie k jednotlivým zákazkám. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Plat: od 1200 EUR

Miesto výkonu práce: Bratislava

Čo vás na tejto pozícií čaká? Náplňou práce je výkon technického dohľadu nad prideleným projektom, kontrola prideleného rozpočtu, zabezpečenie chodu prideleného projektu v zmluvne dohodnutom termíne, podpora projektového manažéra a vedenie dokumentácie o realizácii zákazky. Na túto ponuku môžete reagovať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Plat: 5,50 – 9 EUR/hod.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Vybraný kandidát preberie zodpovednosť za riadenie a obsluha nákladného motorového vozidla. s hydraulickou rukou a jeho používanie na montážne práce, starostlivosť o interiér a exteriér vozidla a nahlasovanie porúch a opotrebenia automobilu poverenému pracovníkovi. Práca si vyžaduje cestovanie na turnusy v rámci SK a zahraničia. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Plat: 4,60 - 10 EUR/hod.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Čo bude vašou pracovnou náplňou? Montážne a demontážne práce za použitia prístrojov a zariadení, montáž strojnotechnologických zariadení podľa technickej dokumentácie, montážne a demontážne práce na armatúrach, výmenníkoch, destilačných kolónach a pod a zabezpečovanie bežných prác (rezanie, pílenie, ohýbanie, vŕtanie, lícovanie, brúsenie, skrutkovanie). Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Nájdete ju na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Plat 5,50 - 13,00 EUR/hod.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Súčasťou tejto pozície sú zváracie práce v súlade s technickou dokumentáciou, stanovovanie vhodných metód zvárania a pracovných postupov, starostlivosť o udržiavanie technického vybavenia (zváračky a príslušenstva) v prevádzkovom stave a promptné riešenie vzniknutých technických problémov. Hodíte sa na túto pozíciu: Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Plat 5,50 - 12,00 EUR/hod.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Čo bude vašou úlohou na tejto pozícii? Vedenie skupiny pracovníkov (min. 15 ľudí), plánovanie a rozdeľovanie práce medzi jednotlivých členom tímu, dohľad a podieľanie sa na plnení pracovných a výkonnostných cieľov, vedenie dochádzky a príprava jej podkladov. Výhodou je príspevok na stravné a zabezpečené ubytovanie. Zaujala vás táto ponuka? Viac sa o nej dočítate na Kariéra.sk.

Všetky voľné pracovné ponuky spoločnosti PMP Montex s. r. o. nájdete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Peniaze Práca Pozície Bratislava
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy