Dopravný podnik Bratislava hľadá nových revízorov: Zarobte si až 1900 EUR mesačne

Hľadáte si nové zamestnanie? Zvládate stresové situácie a práca s ľuďmi vám nerobí problém? Dopravný podnik Bratislava (DPB) hľadá nových kolegov na pozíciu Revízor v MHD. Zamestnávateľ vám okrem fixného platu ponúkne aj široký systém príplatkov a zaujímavých benefitov. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Všetky podrobnosti nájdete v tomto článku. Pripravte si životopis a pozrite sa, či je táto pozícia vhodná práve pre vás.

Aké sú výhody práce pre Dopravný podnik Bratislava?

Zamestnávateľ vám ponúkne prácu v stabilnej a perspektívnej spoločnosti s dlhoročnou tradíciou, v zabehnutom kolektíve, zamestnanecké cestovné výhody na MHD, aj pre rodinných príslušníkov, flexibilný pracovný čas 37,5h týždenne, príspevok na doplnkové dôchodkové poistenie, odmeny pri životných a pracovných jubileách, zľavy u vybraných dodávateľov tovarov a služieb, Multisport kartu a iné motivačné finančné príspevky. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Dopravný podnik momentálne obsadzuje túto pozíciu:

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 646 - 1900 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícii? Vašou úlohou bude kontrola cestovných lístkov v prostriedkoch mestskej hromadnej dopravy (autobusy, trolejbusy a električky). Mzda je zložená: základná mzda 646 EUR + podielová prémia za uhradené platby za nezaplatenie cestovného. Nárok na podielovú prémiu vzniká až po kompletnom zaučení počas skúšobnej doby. Zaujala vás táto ponuka? Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Aké predpoklady by mal spĺňať vhodný kandidát na pozíciu Revízor v MHD?

  • Bezúhonnosť preukázanú výpisom z registra trestov (dokladované pri nástupe)
  • Psychickú spôsobilosť (bude preverená prostredníctvom psychologického vyšetrenia na referáte psychológie DPB)
  • Zdravotnú spôsobilosť na výkon práce vystavená zmluvným lekárom DPB
  • Vhodný uchádzač je komunikatívny, asertívny a pozná základy slušného správania
  • Zároveň je emocionálne stabilný, má autoritu a je nekonfliktný
  • Samozrejmosťou je aj vysoká odolnosť voči stresu

Hodíte sa na túto pozíciu? Zašlite svoj životopis už dnes na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Dopravný podnik Bratislava, je jediným poskytovateľom MHD na území mesta Bratislava. DPB, a. s. prevádzkuje trolejbusovú, autobusovú a električkovú dopravu, pričom posledná menovaná je najstaršou na území Slovenska (prevádzkovaná je nepretržite od roku 1895). Cestujúcich vozíme na vyše 100 linkách a každý deň naše vozidlá najazdia v priemere takmer 100-tisíc km. Aj vďaka týmto kilometrom našich kolegov, vodičiek a vodičov, sa všetci dostanú tam, kam potrebujú. Je nás viac ako 2 600 a z toho vyše 300 žien.

Inšpirujte sa zaujímavými príbehmi v podcastoch Kariéra.sk.

Viac o téme: Mhd Revízor Bratislava
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED, Foto: getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy