Slušné pozície s platmi od 2000 EUR? Vyberte si z týchto pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 2000 EUR.

Miesto výkonu práce: Orava

Plat: 3000 EUR

Jedna z predajní LIDL sa ocitne vo vašich rukách. Budete viesť tím s približne 30 zamestnancami – organizovať ich prácu, úlohy a pracovné zmeny či starať sa o ich rast a naberať nových zamestnancov. Nebojíte sa zodpovednosti? Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilina

Plat: 2000 EUR

Na tejto pozícii sa postaráte o spracovanie zmluvných vzťahov so zamestnancami (uzatváranie dohôd o vykonaní práce, zmeny zmluvných podmienok, ukončenie pracovného pomeru), publikovanie inzerátov, využívanie rôznych zdrojov/nástrojov na aktívne preverovanie a získavanie kandidátov aktívnu spoluprácu s externou mzdovou učtárňou. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilina 

Plat: 2100 EUR

Čomu sa budete venovať? Porozumeniu potrebám zákazníkov (malých a stredných podnikateľov), monitorovaniu vývoja trhu a porovnávaniu konkurencie, vytváraniu ponúk našich služieb a produktov, spolupráci pri navrhovaní spôsobu a procesov predaja nových produktov a definovaniu marketingových kampaní a spolupráci pri ich tvorbe. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilina 

Plat: 2000 – 2600 EUR

Spoločnosť, ktorá funguje ako medzinárodný poskytovateľ služieb v automobilovom priemysle, hľadáme vhodného kandidáta na pozíciu Inžinier kvality nakupovaných dielov. Náplňou práce je dohľad nad vývojom kvality priradeného objemu nakupovaných dielov, vybavovanie reklamácií a spracovávanie zákazníckych reklamácií, ktoré sa týkajú chýb dodávateľa. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilina 

Plat: 2070 EUR

Každoročný príspevok na dovolenku 1050 EUR brutto, výkonnostné odmeny a príspevky pri rôznych príležitostiach, 5 dní dovolenky navyše – to je len pár dôvodov prečo čítať ďalej. Hľadá sa nový kolega na pozíciu Asset manažér správy EZ, ktorý má odbornú spôsobilosť podľa § 23 Vyhl. č 508/2009. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Brezno

Plat: 2100 EUR

Stavebná a dopravná spoločnosť Transtav s.r.o. hľadá šikovného a zručného kolegu na pozíciu Vodič – domiešavač. Jeho pracovnou náplňou bude vedenie a obsluha špeciálneho nákladného vozidla – domiešavača a údržba vozidla. Hodíte sa na túto pozíciu? Prihláste sa prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2640 EUR

Hľadajú sa opatrovateľky do domova dôchodcov v Nemecku. Výhodou je zabezpečené a plne hradené ubytovanie. Máte skúsenosti na podobnej pracovnej pozícii? Táto ponuka by vás mohla zaujať. Celý inzerát nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

 

Viac o téme: Peniaze Práca Ponuka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy