Hľadáte si stabilné zamestnanie v Bratislavskom kraji? Nábytkársky gigant hľadá nových kolegov

Hľadáte si stabilné zamestnanie, ktoré vám ponúkne široké možnosti sebarealizácie a profesijného rastu? Svetoznáma nábytkárska firma IKEA hľadá nových kolegov. Priamych a poctivých ľudí, ktorí sa pridajú k súčasnému tímu a spoločným úsilím budú vytvárať lepší každodenný život pre seba i zákazníkov spoločnosti. Pozrite si voľné pracovné miesta v spoločnosti IKEA. Osloviť by vás mohla niektorá z týchto voľných pracovných ponúk. Nachystajte si životopis a vyberte si z týchto voľných pracovných ponúk.

Ponúkaný plat: od 900 € + nadštandardné príplatky

Miesto práce: Bratislava

Pridajte sa do logistického tímu spoločnosti IKEA. Vyhovuje vám viac práca v pohybe než sedenie pri počítači? Hravo zvládate všetky problémy a máte radi výzvy? Na pozícii Pracovník on-line predaja - príprava objednávok budete pracovať so skenerom, pripravovať a zbierať tovar podľa objednávky, kontrolovať pripravené objednávky, pracovať s paletovým vozíkom a nakladať tovar do prepravných áut. Zistite podrobnosti o ponúkanej práci a aj o tom, čo všetko zamestnávateľ ponúka úspešnému kandidátovi. Celú ponuku nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 980 € + nadštandardné príplatky

Miesto práce: Bratislava

Baví vás komunikácia s ľuďmi a spokojnosť zákazníka kladiete na prvé miesto? Cieľom vašej pozície bude budovanie dobrých vzťahov so zákazníkmi tak, aby si obľúbili a s dôverou využívali výrobky a služby IKEA. Zabudnite na každodenné dochádzanie do kancelárie, po zaučení môžete pracovať z pohodlia domova. Vašou úlohou bude poskytovať odborné poradenstvo v oblasti kuchynského sortimentu a služieb IKEA cez telefón, e-mail, chat a sociálne siete. Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 980 € + nadštandardné príplatky

Miesto práce: Bratislava

Máte schopnosť vidieť situáciu očami druhého a radi pomáhate? Na tejto pozícii bude vašou úlohou aktívne asistovať a poskytovať rady pri online nákupe nábytku, vytvárať predajné objednávky a uzatvárať obchod so zákazníkmi na diaľku. Dôležitá je najmä schopnosť porozumieť potrebám zákazníkov a ponúkať im kompletné služby s vysokým dôrazom na detail. Výhodou je možnosť pracovať z pohodlia domova formou home office a balík firemných benefitov. Hodíte sa na túto pozíciu? Zašlite svoj životopis na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Všetky pracovné ponuky spoločnosti IKEA nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

 

Viac o téme: Ikea
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy