Pracovné ponuky na Slovensku i v zahraničí: Zarobte si 2000 až 4500 EUR mesačne

Hľadáte si nové zamestnanie so slušným platom? Prácu, v ktorej vás za váš výkon adekvátne odmenia? Dnes pre vás pracovný portál Kariéra.sk pripravil výber zaujímavých ponúk z rôznych kútov Slovenska, v ktorom platy nejdú pod 1500 eur. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 2000 – 4000 EUR

Ste skutočným odborníkom na niektorý z Microsoft serverov? Nerobí vám problém inštalovanie a vylaďovanie systémov ani riešenie problémov, ktoré môžu v súvislosti vznikať? Na tejto pozícii vás čaká aktívna podpora na projektoch, podieľanie sa na návrhoch architektúry a zabezpečovanie podpory zákazníkom. Všetky benefity a bližší popis práce nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: 2500 – 3000 EUR

Čo vás čaká na tejto pozícii? Hlavnou náplňou práce je podvojné účtovníctvo, jednoduché účtovníctvo, komplexné vedenie účtovníctva viacerých firiem, účtovanie došlých a vyšlých faktúr, inventarizácia záväzkov a pohľadávok a tiež príprava a spracovanie daňových priznaní. Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2400 EUR

Vašou pracovnou náplňou bude zabezpečovanie CyberSecurity podľa požiadaviek legislatívy a interných technických požiadaviek vychádzajúcich z IT kritickej infraštruktúry, súčinnosť s LISO, rozvoj a tvorba funkčného IT dizajnu a procesnej IT (PIT) architektúry a infraštruktúry komunikačných LAN/WAN, IT kritickej infraštruktúry a bezpečnosti. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2205 EUR

Ponúkame miesto pre opatrovateľku alebo opatrovateľa k 46 ročnému pánovi na vozíku. Sú potrebné skúsenosti s opatrovaním a anglický jazyk na mierne pokročilej úrovni. Miesto je vhodnejšie pre opatrovateľa/opatrovateľku vo veku do 43 rokov. Hodíte sa na túto pozíciu? Prihláste sa prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 3300 – 4500 EUR

Do špičkovej firmy vývojárov softvéru v Košiciach hľadáme kolegu, ktorý už má čo-to odkódené v .NET/C# a nebál by sa zastávať role Service Architekta a Technického lídra. Práca je na produkte pomocou ktorého sa manažujú penzijné fondy (mimo SR). Na tomto produkte pracuje viacero agilných tímov. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Zlín, Česká republika

Plat: 2853 EUR

Do ordinácie sa hľadá praktický všeobecný lekár. Požaduje sa vzdelanie v odbore praktické lekárstvo, prax, veľmi dobrú úroveň českého alebo slovenského jazyka. Vhodné aj pre lekárov interných odborov. Zaujala vás táto ponuka? Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: okres Pezinok

Plat: 2000 EUR

Hlavnou náplňou práce je riadenie montážneho tímu v počte 2-3 zamestnanci. Práca tímu je zameraná najmä na montáž a servis automatických závlah. Pracovná pozícia Vedúceho tímu spočíva predovšetkým v organizácii práce na zákazke - od jej prevzatia až po finálne odovzdanie zákazníkovi. Zaujala vás táto ponuka? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

 

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy