Hľadáte zmenu? Títo zamestnávatelia vám ponúknu 2000 až 3900 eur mesačne

Túžite po novom zamestnaní, vďaka ktorému by ste mohli zarábať 2000 až 3900 eur mesačne? V tom prípade, by vás mohla zaujať niektorá z týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky z celého Slovenska, v ktorých platy nejdú pod 2000 eur. K slušným zárobkom vám zamestnávatelia ponúknu aj zaujímavé benefity a ďalšie výhody. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Plat: od 2678 €

Miesto výkonu práce: Sereď

Ako vedúci skladu budete zodpovedný za dodržiavanie a kontrolu prevádzkovej koncepcie v sklade, personálnu agendu vrátane náboru a výberu nových zamestnancov, realizáciu procesov, manažment plochy na oddelení príjem tovaru, oddelenie kompletácie a prípravu tovaru na expedíciu. Všetky benefity a ďalšie podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto práce: Bratislava

Plat: 2000 €

Mediálna spoločnosť Zoznam hľadá šikovného Web Developera. Vašou pracovnou náplňou bude návrh, vývoj a optimalizácia webových aplikácií.  Zamestnávateľ vám v rámci benefitov ponúkne poukážky na športové a kultúrne podujatia, lístky na premiéry filmov, koncerty alebo tiež poukážky na masáže. Ak by vás zaujala práca na online projektoch so špičkovými technológiami, celý inzerát si môžete prečítať na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Európska únia

Plat: 2500 – 3800 €

Baví vás šoférovanie a chceli by ste si slušne zarobiť? Spoločnosť s dlhoročným pôsobením v oblasti nákladnej cestnej logistiky hľadá nového vodiča medzinárodnej kamiónovej dopravy. Čakajú vás mimoriadne odmeny, odmena za vernosť aj možnosť využívať zabezpečené ubytovanie. Chceli by ste o tejto ponuke zistiť viac? Nájdete ju na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2600 EUR

Miesto práce: Fulda, Nemecko

Vašou zodpovednosťou na tejto pozícii bude príprava všetkých ponúkaných jedál, zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov a dodržiavanie stanovených postupov. Celý inzerát si môžete prečítať na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Opatrovateľka s anglickým jazykom

Ponúkaný plat: 2100 – 2170 EUR

Miesto práce: Rotterdam, Holandsko

Stabilná spoločnosť obsadzuje miesto k 86 ročnému pánovi do Rotterdamu. Na túto pozíciu s ú potrebné skúsenosti s opatrovaním a anglický jazyk na mierne pokročilej úrovni. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Java programátor senior/medior

Ponúkaný plat: od 2300 EUR + pravidelné prémie

Miesto práce: Práca z domu

Na tejto pozícii vás čaká návrh a vývoj softvérových riešení v oblasti životného, neživotného a zdravotného poistenia, ako i rôznych podporných systémov, skúsený tím programátorov, ktorý vás podporí pri riešení zložitých úloh, kvalitné zaškolenie a zaujímavé možnosti ďalšieho vzdelávania. Zašlite svoj životopis na Kariéra.sk.

Pilčík

Ponúkaný plat: 3900 EUR

Miesto práce: Nemecko

Spoločnosť REVITAL WOOD s. r. o. prijme pilčíkov na celoročnú prácu do Nemecka. Pracuje sa prevažne v slovenskom kolektíve. Turnusy 3+1 alebo podľa dohody. Požaduje sa prax v odbore, živnosť a vybavenie. Ubytovanie je zabezpečené. Zaujala vás táto ponuka? Nájdete ju na Kariéra.sk.

Senior marketingový špecialista

Ponúkaný plat: 2300 - 2600 EUR

Miesto práce: Nemecko

Pracovná príležitosť, kde sa kreativite medze nekladú, v prostredí dynamického tímu otvoreného fresh nápadom a to celé pod záštitou medzinárodnej spoločnosti s možnosťou kariérneho rastu. Znie to zaujímavo? Viac sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

 

Viac o téme: Práca Výplata Ponuka
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy