Platy od 1500 do 3100 EUR? Vyberte si z týchto voľných pracovných ponúk

Zdroj: Getty Images

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 1500 eur.

Miesto výkonu práce: Bratislava, Práca z domu

Plat: 1500 – 4000 €

Na tejto pozícii vás čaká podieľanie sa na vedení a rozvoji firmy, reporting výsledkov zodpovedajúcej skupiny spolupracovníkov a vedenie získaných alebo pridelených spolupracovníkov Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1500 €

Hlavnou náplňou práce je príprava pravidelných mesačných ako aj ad-hoc HR reportov, analýz a prehľadov na každodennej báze. analýza podkladov pre jednotlivé entity a sledovanie čerpania schváleného rozpočtu osobných nákladov. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1500 €

Pilulka.sk hľadá posily do svojho marketingového tímu. Vašou náplňou práce bude realizácia marketingových aktivít, komunikácia s dodávateľmi na základe vyplnených mediaplánov a ich realizácia na e-shope. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Kechnec

Plat: 1700 €

Ak máte prax s vedením tímu na kvalite, vyznáte sa v nástrojoch a štandardoch kvality a nerobí Vám problém odkomunikovať pracovné záležitosti v anglickom jazyku, táto pozícia môže byť vhodná práve pre vás. Svoj životopis môžete zaslať na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Kechnec

Plat: 2800 – 3100 €

Na tejto pozícií vás čaká preprava tovaru zákazníkom v EU, vybavovanie dodacích listov a iných sprievodných listov a úzka spolupráca s disponentom. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Celý inzerát nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 €

Hľadá sa skúsený manažér pre maloobchodný predaj s plynulou angličtinou a nemčinou / francúzštinou / španielčinou / taliančinou, ktorý bude zodpovedný za podporu a pomoc predajcom. Všetky podrobnosti o tejto pozícii nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Trnavský kraj

Plat: 1900 €

Jedna z predajní LIDL sa ocitne vo vašich rukách. Budete viesť tím s približne 30 zamestnancami – organizovať ich prácu, úlohy a pracovné zmeny či starať sa o ich rast a naberať nových zamestnancov. Nebojíte sa zodpovednosti? Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu, Bratislava

Plat: 1900 €

Základom tejto pozície je podpora projektových a programových manažérov pri vedení ich projektov v priebehu plánovania, implementácie a ukončenia projektu a podpora pri priraďovaní zákaziek, projektov a aktivít do našich analytických, plánovacích a controllingových systémov. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy