Hľadáte si zaujímavú prácu v zahraničí? Na tejto pozícii vám ponúknu od 22 EUR/hod.

Spoločnosť Watterka, s. r. o. hľadá šikovného kolegu, ktorý sa bude venovať elektromontážnym a elektroinštalačným prácam. Za vašu prácu vás tiež patrične odmenia – vybraný kandidát si zarobí až 22 EUR za hodinu. Finálna výška platu sa však odvíja aj od prebranej zodpovednosti, ak ste ochotný prijať jej viac, automaticky sa vám zvýši aj plat. Ak pre Vás nie je problém cestovať za prácou. Chlapci sú väčšinou 20 dní v práci a 10 dní oddychujú s rodinami. Priemerný zárobok je 3600 eur mesačne.

Spoločnosť Watterka, s. r. o. momentálne obsadzuje tieto pozície:

Plat: 22 - 23 EUR/hod.

Miesto výkonu práce: Nemecko, Švajčiarsko

Čo vás na tejto pozícií čaká? Náplňou práce sú kompletné elektroinštalačné práce v obytných, polyfunkčných i administratívnych budovách, renovácie stávajúcich elektroinštalačných rozvodov, montáž a trasovanie elektroinštalačných žľabov, inštalácia silnoprúdových i slaboprúdových rozvodov, osádzanie a zapájanie domovej rozvodnej inštalácie.

Aké sú benefity a ďalšie výhody?

  • stabilná práca zabezpečená počas celého roka
  • možnosť sebarealizácie, kariérneho a profesijného rastu
  • individuálny prístup a zázemie rodinnej firmy

Čo sa vyžaduje od uchádzača?

Nemecký jazyk nie je nutný, ale je výhodou a prispeje k lepšiemu ohodnoteniu. Budete tiež potrebovať osvedčenie o odbornej spôsobilosti v zmysle vyhlášky MPSVR 508/2009 Z.z. (§21 – §24) a platné certifikáty a oprávnenia. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Hľadáte si zaujímavú prácu Galéria fotiek (3)

Plat: 25,00 EUR/hod.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Na tejto pozícii vás čaká zváranie a príprava na zváranie. Pracuje sa v stabilnej firme s dobrými pracovnými podmienkami. Ubytovanie je zabezpečené. Na túto ponuku môžete reagovať prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Zaujala vás táto ponuka? Zašlite svoj životopis už dnes na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: Nemecko Švajčiarsko Práca
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy