Kde si zarobíte 1000 až 1600 eur? Tu sú voľné pracovné miesta z celého Slovenska

Hľadáte si novú prácu, v ktorej by ste si vedeli zarobiť mesačne 1000 až 1600 eur a viac? Nové pracovné výzvy, šance a príležitosti sú pred vami. Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky zo Slovenska i zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Piešťany

Plat: 1000 €

Na tejto pozícií budete mať na starosti komunikáciu s odberateľmi. Budete ich aktívne oslovovať s aktuálnymi ponukami, plánovať rozvozy a rozvážať tovar priamo k zákazníkom. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1000 €  

Čo vás čaká na tejto pozícii? Vykládka a nakládka tovaru, kontrola tovaru podľa objednávo, príprava tovaru na expedíciu a výdaj tovaru zamestnancom. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1300 €

Spoločnosť Zavas.sk hľadá pracovitú a precíznu osobu na upratovanie domácnosti a kancelárskych priestorov. Náplňou práce je riešenie objednávok od ich prijatia a spracovania, komunikácia so zákazníkom až po realizáciu samotného upratovania. Viac sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1000 – 1100 €

Na pozíciu Špecialista odmeňovania a benefitov sa hľadá nový kolega, ktorého pracovnou náplňou bude návrh a implementácia benefitnej politik, realizácia sociálnej a zdravotnej starostlivosti o zamestnancov a reporting v oblasti zverenej agendy. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Spišská Nová Ves

Plat: 1250 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Príprava a predaj kávy a iných nealko nápojov v perfektnom tíme vždy skvelo naladených ľudí. Jednoducho, práca kde budete chcieť tráviť aj svoj voľný čas. Baristický kurz NIE JE potrebný, všetko vás naučia. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Topoľčany

Plat: 1400 €  

Aká je pracovná náplň na tejto pozícií? Nakladanie a rozvoz pekárenských, cukrárenských a cestovinárskych výrobkov. Zamestnávateľ ponúka dochádzkový bonus, príplatky a iné zamestnanecké výhody. Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1200 €

Rád sleduješ zahraničný šoubiznis a o svetových celebritách ti neujde vám žiadna pikoška? Hľadáš si prácu, ktorá bude kreatívna a bude ťa baviť? Tak potom hľadajú práve teba! Viac sa o tejto ponuke dočítaš na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Žilina

Plat: 1100 €

Spoločnosť Slovak Telekom hľadá zákaznícky orientovaného kolegu s príjemným vystupovaním a výbornými komunikačnými zručnosťami​, ktorý sa vie vynájsť a poradiť si v každej situácii​. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Kariéra Ponuky Slovensko Ponuky práce
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy