Hľadáte si slušne platené zamestnanie? Vyberte si z týchto pracovných ponúk

Hľadáte si novú prácu, v ktorej by ste si vedeli zarobiť mesačne 2000 eur a viac? Nové pracovné výzvy, šance a príležitosti sú pred vami. Pracovný portál Karéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, ktoré ponúkajú platy od 2000 eur. Ste pripravený na zmenu? Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Ponúkaný plat: 2400 EUR

Miesto práce: Bratislava

Spoločnosť Car Route, s. r. o. hľadá šikovného automechanika, ktorý sa postará o vozový park spoločnosti a bude zodpovedať za to, aby boli vozidla pripravené na rozvoz. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2450 EUR

Miesto práce: Nemecko

Máte skúsenosti v oblasti lakovania automobilov a ste remeselne zručný? Táto pozícia môže byť vaša. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2010 EUR

Miesto práce: Holandsko

Potrebné sú skúsenosti s opatrovaním, anglický alebo nemecký jazyk na mierne pokročilej úrovni a slovenská živnosť aktívna v čase nástupu aspoň dva mesiace. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2050 EUR

Miesto práce: Trenčín

Spoločnosť ZSE hľadá šikovného manažér prevádzky. Ak máte skúsenosti s plánovaním a výborne organizačné zručnosti táto ponuka môže byť vaša. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2800 EUR  

Miesto práce: Rakúsko

Rakúska spoločnosť hľadá skúsených elektrikárov, ktorých náplňou práce budú elektroinštalácie, elektromontážne, inštalácia rozvodov a kompletné elektroinštalačné práca v novostavbách. Celý popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2000 – 2500 EUR

Miesto práce: Trnava

Hľadá sa realitný maklér v regióne Trnava pre oblasť komerčných nehnuteľností. Náplňou práce je zabezpečovanie prenájmu/predaja administratívnych, obchodných, výrobných a skladových priestorov. Prečítajte si o nej viac na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: od 3000 – 3500 EUR

Miesto práce: Taliansko

Čo vás čaká na tejto pozícii? Zamestnávateľ vám poskytne taliansku zmluvu, letenky a ubytovanie zdarma, stravovanie priamo na pracovisku hradené spoločnosťou a 33 dní dovolenky. Všetky podrobnosti o tejto pozícii nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2000 – 3500 EUR

Miesto práce: Trnava

Vašou pracovnou náplňou bude dohľad nad prevádzkou hotela, kontrola denných hlásení a mesačných výkazov hospodárenia. Hodíte sa na túto pozíciu? Reagovať na ňu môžete prostredníctvom portálu Kariéra.sk.dohľad

Viac o téme: Peniaze Práca Zahraničie Povolanie Zárobky Ponuky Slovensko Zaujímavé pracovné ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy