Chcete prácu s dobrým platom? Tu núkajú mzdu od 1600 do 5000 EUR, pozrite si pracovné ponuky zo Slovenska i zahraničia

Hľadáte si dobre zaplatenú prácu? Že ste doteraz mali smolu a nenašli žiadne zaujímavé ponuky? Pracovný portál Kariéra.sk vám rád pomôže. Pripravili sme pre vás zoznam slušne platených pracovných pozícií z celého Slovenska i zahraničia. Nachystajte si životopis a prezrite si voľné pracovné miesta.

Ponúkaný plat: 2000 EUR

Miesto práce: Spišská Nová Ves

Spoločnosť Quadro SNV, s.r.o. hľadá zamestnancov na pozíciu Vodič kamiónu. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 1800 EUR

Miesto práce: Senec

Hlavnou pracovnou náplňou je zosúladenie potrieb centrálneho skladu a obchodných domov na návoz, zásobovanie a zvoz tovaru. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 3000 - 3600 EUR

Miesto práce: Prešov

Vašou pracovnou náplňou bude príprava všetkých ponúkaných jedál, zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov a dodržiavanie stanovených postupov. Celý inzerát si môžete prečítať po na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2200 - 2550 EUR  

Miesto práce: Bratislava

Bratislavská banka hľadá silného lídra, ktorý sa stane riaditeľom jednej z pobočiek v centre mesta. Zaujíma vás náplň práce? Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 5000 EUR

Miesto práce: Švédsko

Zabezpečené ubytovanie i doprava. Chcete sa o tejto pracovnej pozícií dozvedieť viac? Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 3000 EUR

Miesto práce: Martin a Ružomberok

Na tejto pozícii budete držať ochrannú ruku nad 3-5 predajňami v tvojom regióne. Prečítajte si o nej viac na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: od 4000 - 5000 EUR

Miesto práce: Nemecko

Skvelá pracovná príležitosť pre skúseného stavbyvedúceho so špecializáciou na výrobou prefabrikátov z betónu. Všetky podrobnosti o tejto pozícii nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 1600 – 3000 EUR

Miesto práce: Holandsko, Nemecko, Rakúsko, Švajčiarsko

Zaujímavé príplatky, ubytovanie a strava na pracovisku a ďalšie benefity. Hodíte sa na túto pozíciu? Reagovať na ňu môžete prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

 

 

Viac o téme: Peniaze Práca Kariéra Zahraničie Ponuka Pozície Slovensko EUR
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy