Zarábajte 1700 až 4000 EUR mesačne: Voľné pracovné ponuky na Slovensku aj v zahraničí

Hľadáte si prácu, vďaka ktorej by ste mohli slušne prispieť do rodinného rozpočtu? Nachystali sme pre vás výber zaujímavých pracovných ponúk, v ktorých platy nejdú pod 1700 EUR. V závislosti od vašich skúseností môže byť pri niektorých pozíciách vaša odmena ešte vyššia. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Banskobystrický kraj, Trenčiansky kraj, Trnavský kraj

Plat: 3000 €

Úspešná realitná kancelária hľadá šikovného kolegu, ktorého náplňou práce by bolo najmä sprostredkovanie predaja a prenájmu nehnuteľností, vyhľadávanie a akvizícia obchodných príležitostí a realizovanie obhliadok nehnuteľností. Pozrite si celý inzerát.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 3300 - 3400 €

Na tejto pozícií vás čakajú montážne elektroinštalačné práce, montovanie žlabov, zapájanie zásuviek, lámp, opravy a údržba elektrických vedení a tiež o peratívne riešenie vzniknutých problémov. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2500 – 4000 €

Ak máte skúsenosti s vývojom v JavaScripte a chcete rozširovať svoje technologické vedomosti o platformu Salesforce , otvára sa príležitosť v medzinárodnej spoločnosti zameranej na IT riešenia. Čaká vás vývoj automatizovaných systémov, spolupráca s QA tímom a nasadenie nových riešení a funkcionalít. Celý pracovný inzerát aj s benefitmi nájdete na Kariéra.sk.

Zarábajte 1700 až 4000 Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Trenčiansky kraj

Plat: 3000 €

Na tejto pozícii budete držať ochrannú ruku nad 3-5 predajňami v tvojom regióne a ovplyvníte ekonomické výsledky spoločnosti aj plnenie dlhodobých cieľov. Chcete sa dozvedieť viac? Celú pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Montáž stanových konštrukcií v Nemecku

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3000 €       

Nemecká spoločnosť hľadá šikovných kolegov na montáže stanových konštrukcií. Hlavnou pracovnou náplne sú montáže a demontáže stanových konštrukcií a iné pridružené práce. Zamestnávateľ hradí cestu aj ubytovanie.  Zaujala vás táto pracovná ponuka? Celý inzerát nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.                                                                                                                             

Miesto výkonu práce: Detva, Zvolen

Plat: 1700 €

Čo vás na tejto pozícií čaká? Rozvoz tovaru v rámci stredného SVK (mrazený, chladený, suchý) - vozidlo do 7,5 tony - vodič skupiny "C", vykládka tovaru u zákazníkov, komunikácia so zákazníkmi a starostlivosť o pridelené vozidlo. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Zarábajte 1700 až 4000 Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: 2400 €

Vašou úlohou bude riadenie tímu pridelených zamestnancov v súlade s platnými internými pravidlami a postupmi, príprava podkladov pre plánovanie a práca na pridelených projektoch. Odmenou vám bude množstvo benefitov a slušné finančné ohodnotenie. Všetko o tejto ponuke sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2600 €

Aká je pracovná náplň? Čaká vás najmä montáž klimatizácií, vykonávnie údržby a zákaznícky servis a práca na rebríkoch (práca vo výškach). Celú pracovnú ponuku nájdete na Kariéra.sk.  

Viac o téme: Peniaze Práca Zamestnanie Zahraničie Zamestnanci Ponuka Slovensko
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy