Pracovné ponuky s platmi až 3000 EUR? Vyberte si z týchto voľných pozícií

Hľadáte si novú prácu, v ktorej by ste si vedeli zarobiť mesačne 2500 až 3500 EUR a viac? Nové pracovné výzvy, šance a príležitosti sú pred vami. Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky zo Slovenska i zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Horné Rakúsko

Plat: 3300 – 4300 €

Na tejto pozícií budete zodpovedať predovšetkým za podporu systému riadenia tovaru. Budete pôsobiť ako kontaktný bod pre predajcov s problémami a otázkami o jednotlivých procesoch. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 4 930 €

Ako vedúci oddelenia funkčnej analýzy budete zodpovedný za monitorovanie procesov a tvorbu analýz kvality služieb v spoločnosti Takeda. Zaujala vás táto ponuka? Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Viedeň

Plat: 3214 €  

Medzi vaše kľúčové povinnosti bude patriť podpora, školenie a registrácia manažérov obsahu, plánovanie, podávanie správ a organizácia pomocou softvéru JIRA. Viac sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Pracovné ponuky s platmi Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Topoľčany

Plat: 3000 €

Na novú kardiologickú ambulanciu v nemocnici v Topoľčanoch sa hľadá skúsený kardiológ, ktorého hlavnou náplňou práce bude samostatné vykonávanie preventívnej, diagnostickej a liečebnej činnosti. Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3000 €

Vhodný kandidát by mal ašpirovať na titul „Business Scientist“, ktorý spája tradičné zázemie Data Science so znalosťami obchodných inovácií s cieľom zvýšiť výkon. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Pracovné ponuky s platmi Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Košický kraj

Plat: 3000 €

Na tejto pozícii budete držať ochrannú ruku nad 3-5 predajňami v tvojom regióne a ovplyvníte ekonomické výsledky spoločnosti aj plnenie dlhodobých cieľov. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3200 – 4100 €

Vyznáte sa v IT systémoch a viete ako predísť katastrofe v podobe straty dát a poškodenej reputácie? Disaster recovery pre Vás nie je cudzí pojem a v podobnej oblasti už máte skúsenosti? Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Pracovné ponuky s platmi Galéria fotiek (4)

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2500 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Náplňou práce je najmä riadenie predných Vysokozdvižných vozíkov, skladovanie a vyskladnenie vyrobených produktov (zvyčajne rošty, kontajnery, sudy) a bezpečné nakladanie produktov. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

 

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Peniaze Práca Plat Zahraničie Pracovné ponuky Slovensko Ponuky práce
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy