Platy od 1000 do 2500 EUR? Vyberte si z týchto voľných pracovných ponúk

Hľadáte si novú prácu, v ktorej by ste si vedeli zarobiť mesačne 1000 až 2500 EUR a viac? Nové pracovné výzvy, šance a príležitosti sú pred vami. Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky zo Slovenska i zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Nitra

Plat: 1 450 €

Západoslovenská energetika hľadá do tímu operatívneho nákupu a skladovej služby šikovného Supervízora skladu, ktorý bude manažovať a koordinovať práce operátorov skladu a vodičov. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 2500 €  

Čo vás čaká na tejto pozícii? Jedná sa najmä o pomáhanie operátorovi stroja a posielanie vzoriek do laboratória na testovanie. Zaujala vás táto ponuka? Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Banská Bystrica

Plat: 1000 €

Chcete využiť svoju angličtinu a neustále sa v nej zlepšovať? Na tejto pozícii vás čaká  aktívny predaj značkovej drogérie, kozmetiky a kávy vo svete a pravidelná komunikácia s klientami. Viac sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Platy od 1000 do Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1000 – 1100 €

Vašou náplňou práce bude aktívne vyhľadávanie vhodných uchádzačov na otvorené pracovné pozície a vedenie pracovných pohovorov, testovanie kompetencií a zručností. Chcete sa o tejto ponuke dočítať viac? Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Čadca

Plat: 1300 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Hlavnou náplňou práce je spracovanie prírodného kameňa a jeho následné rezanie a leštenie. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislavský kraj

Plat: 1300 €

Spoločnosť Zavas.sk pracovitú a precíznu osobu do nášho projektu na upratovanie domácnosti a kancelárskych priestorov. Náplňou práce je komplet riešenie objednávok upratovania od ich prijatia a spracovania, komunikácia so zákazníkom až po realizáciu samotného upratovania. Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Platy od 1000 do Galéria fotiek (3)

Miesto výkonu práce: Šurany   

Plat: 1000 €

Prevádzka skladu sa nachádza v Šuranoch. Náplňou práce je príjem, výdaj a rozvoz tovaru zo skladu a starostlivosť o maloobchodné prevádzky. Zaujala vás táto ponuka? Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Senec

Plat: 2000 – 3000 €

Na tejto pozícii budete držať ochrannú ruku nad 3-5 predajňami v tvojom regióne a ovplyvníte ekonomické výsledky spoločnosti aj plnenie dlhodobých cieľov. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Zahraničie Ponuka Pracovné ponuky Slovensko Peniaze
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED. Foto: Getty
 
Staršie správy
Staršie správy