Vlastná prevádzka a slušné zárobky? Bratislavská sieť predajní ponúka zaujímavú obchodnú príležitosť

Hľadáte mimoriadnu obchodnú alebo pracovnú príležitosť? Ak áno, jedna z ponúk spoločnosti MALINA by vás mohla zaujať. Známa sieť potravín hľadá šikovných franšízantov pre svoje prevádzky. Ak vám nechýba bezúhonnosť, reprezentatívnosť, komunikatívnosť ani tvorivosť, stojí pred vami zaujímavá výzva. Zistite všetky podrobnosti o voľných pracovných miestach spoločnosti MALINA.

Hľadáte zaujímavú obchodnú príležitosť? Prevádzkujte vlastný obchodík ako franšízant spoločnosti MALINA

Franchising je spôsob, ako si ľahko a s minimálnym rizikom splniť sen o vlastnom podnikaní. S franchisingovou licenciou získate právo používať silnú značku, ktorá už na trhu dokázala, že je schopná zaujať širokú populáciu a generovať zaujímavé zisky. Ako prevádzkar vlastnej pobočky budete riadiť a viesť tím predavačov, objednávať tovar, zabezpečovať kvalitu obsluhy na predajni, poradenstvo zákazníkom a plniť stanovené ciele a plány. Spoločnosť MALINA vám dá potrebné know-how a zabezpečí centrálnu podporu s nákupom a plánovaním.  

Aké sú výhody prevádzkovania potravín pod značkou MALINA?

Okrem zabezpečenia potrebného know-how a technického i prevádzkového vybavenia získate tiež:

  • bezplatné školenie v plnom rozsahu
  • garanciu minimálnej mesačnej odmeny, po prevzatí vlastnej prevádzky
  • výhody etablovanej značky
  • IT podporu, licencie, pokladničný software
  • technické i prevádzkové vybavenie obchodu

Zaujala vás táto ponuka? Všetky podrobnosti nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Vlastná prevádzka a slušné Galéria fotiek (3)

Potraviny MALINA sú sieť 28 moderných, útulných predajní s ponukou čerstvých potravín a rodinnou atmosférou v nich. Kľúčom úspechu Maliny je nový formát, moderný, atraktívny a prehľadný dizajn priestorov a predovšetkým dobrá dostupnosť predajní k zákazníkom, ktorú má v pláne aj naďalej rozširovať, čo umožňuje jej zamestnancom uplatniť sa aj na iných pozíciách, rozvíjať ich talent a vedomosti a kariérne rásť. Všetky ponuky spoločnosti MALINA nájdete na Kariéra.sk. 

Viac o téme: Potraviny Manažér Príležitosť Malina Prevádzkar
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty
 
Staršie správy
Staršie správy