Práca z domu a plat až 4000 eur? Úspešná IT spoločnosť hľadá šikovných kolegov

Chceli by ste si nájsť prácu v oblasti informačných technológií? Rýchlo rastúca spoločnosť Materna hľadá do svojich radov nových kolegov, ktorí majú záujem o technológie a chuť vzdelávať sa a rásť. Momentálne obsadzuje voľné pozície s možnosťou práce z domu – nezáleží teda na tom, kde na Slovensku sa nachádzate. Hľadáte si prácu v oblasti IT? Pozrite si voľné pracovné ponuky spoločnosti Materna, ktoré pre vás zhrnul pracovný portál Kariéra.sk.

Plat od 1500 do 4000 eur, koncoročné bonusy a množstvo benefitov. Spoločnosť Materna Information & Communication s.r.o. buduje na Slovensku nový tím SW Engineerov a DevOps Engineerov, ktorý bude riešiť vývoj aplikácií postavených na jave, .nete, javascripte (React) a transformáciu do cloudu. Hľadá preto kolegov rôznej seniority, od juniorov až po skúsených programátorov. Všetky pracovné ponuky spoločnosti Materna na jednom mieste nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Čo všetko sa vyžaduje od uchádzača?

Máte znalosti z oblasti IT, programovania a vývoja aplikácii postavených na jave, .nete alebo javascripte? Ak ste odpovedali áno, stojí pred vami zaujímavá pracovná ponuka. Popredná IT spoločnosť hľadá kolegov so záujmom o technológie, ktorí majú záujem rozvíjať svoje programátorské aj jazykové schopnosti. Zaujíma vás práca práve v tejto oblasti? Všetky voľné pracovné ponuky nájdete v tomto článku.

Aké sú výhody práce pre spoločnosť Materna Information & Communication?

Vybraný kandidát okrem platu od 1500 eur získa tiež množstvo výhod a benefitov. Okrem možnosti pracovať z pohodlia domova alebo kancelárií v Bratislave vám zamestnávateľ ponúkne flexibilnú pracovnú dobu, individuálne hodiny nemeckého jazyka v rámci pracovnej doby, referral bonus vo výške 1000 eur alebo možnosť získať rôzne certifikácie zdarma. Výhodou sú tiež koncoročné bonusy, sick days navyše a karty Multisport alebo Benefit.

Spoločnosť Materna Information & Communication s.r.o. obsadzuje tieto pracovné pozície:

Miesto výkonu práce: Práca z domu, Bratislava, Košice

Plat: 2000 – 4000 €

Ako DevOps Engineer budete analyzovať business požiadavky, vyvíjať a implementovať nové funkcionality, spolupracovať s kolegami zo Slovenska a z Nemecka a zúčastňovať sa na pravidelných stand-up meetingoch v anglickom jazyku. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu, Bratislava, Košice

Plat: 2000 – 4000 €

Čo vás čaká na tejto pozícii? Základom vývoj aplikácií postavených na jave, .nete, javascripte a ich transformácia do cloudu. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu, Bratislava, Košice

Plat: 1500 – 3000 €  

Čo vám nesmie chýbať na tejto pozícii? Základná znalosť aspoň jedného programovacieho jazyka (javascript, java, python) alebo skúsenosť so ServiceNow, technické pozadie, schopnosť logicky uvažovať a riešiť problémy a nemčina aspoň na základnej úrovni. Všetky podrobnosti nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu, Bratislava, Košice

Plat: 2000 – 4000 €

Hľadá sa šikovný kolega, ktorému nechýbajú skúsenosti so správou linux systémov, know-how webových aplikačných serverov (Tomcat, Wildfly, konfigurácia JVM), dobrá znalosť sietí, anglický jazyk na komunikatívnej úrovni a nemecký jazyk aspoň na pasívnej úrovni. Zaujala vás táto ponuka? Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca z domu, Bratislava, Košice

Plat: 1700 - 2500 €

Hľadá sa kolega, ktorý sa bude venovať primárne platforme BMC a rôznym modulom v rámci danej platformy (Automation, Discovery, ...). Pokiaľ máte skúsenosti s aplikačnou podporou, zamestnávateľ vás rýchlo zaškolí do danej technológie a poskytne vám oficiálne certifikácie. Ak si myslíte, že táto pozícia je vhodná práve pre vás, svoj životopis môžete zaslať prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

MATERNA patrí k popredným nezávislým poskytovateľom služieb IT. V celosvetovom meradle zamestnáva viac než 2.600 pracovníkov, v bratislavskej pobočke približne 70 kolegov. Úspech spoločnosti MATERNA je založený na dlhoročných a trvalých vzťahoch so zákazníkmi, ku ktorým patrí celý rad veľkých a stredných podnikov a inštitúcií verejnej správy v Európe, Ázii, USA a Kanade. Riešenia optimalizujú business procesy podporované informačnými technológiami v segmentoch IT Service Management, Customer Service Management, Government Services a Web Services.

Viac o téme: Práca Kariéra Zamestnanie Programovanie Povolanie Pracovné ponuky IT
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy