Zarábajte aspoň 2000 eur mesačne: Na výber máte z týchto pracovných ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli celkom slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 2000 eur.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 3000 €

Na tejto pozícii budete držať ochrannú ruku nad 3-5 predajňami v Košickom kraji. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Práca si vyžaduje cestovanie

Plat: 2800 €

Náplňou práce je riešenie servisu na Slovensku a v zahraničí, súčinnosť v hotline, remote a call service a podpora technikov prostredníctvom online komunikácie. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko  

Plat: 2530 €  

Hlavnou zodpovednosťou na tejto pozícii je nastavovanie strojov a nástrojov, čítanie frézovacích programov a frézovanie výrobkov podľa špecifikácií. Ubytovanie je zabezpečené. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2000 €

Na tejto pozícii vás čaká návrh, vývoj a optimalizácia webových aplikácií, databázový návrh, optimalizácia databázových dotazov a systémová integrácia. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Mochovce, okres Nitra

Plat: 2000 €

Hľadajú sa skúsení zvárači s platným certifikátom – zvára sa elektródou. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát.

Miesto výkonu práce: Práca z domu

Plat: 2000 - 4000 €   

Čo vás čaká na tejto pozícii? Spoločne s kolegami zo Slovenska a z Nemecka budete pracovať na medzinárodných IT projektoch. Viac sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Tilburg, Holandsko

Plat: 2000 – 2100 €

Holandská spoločnosť hľadá šikovných pracovníkov, ktorí sa budú venovať najmä miešaniu, baleniu a triedeniu korenín. Zaujala vás táto pozícia? Všetko o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Spišská Belá

Plat: 2000 €

Náplňou práce je zodpovednosť za aktivity v rámci zabezpečenia internej kvality a zodpovednosť za plánované interné audity kvality a životného prostredia. Celý inzerát a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Kariéra Zamestnanie Povolanie Pracovné ponuky 2000 eur
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy