Hľadáte si zamestnanie s platom aspoň 1500 eur? Vyberte si z týchto ponúk

Túžite po práci, vďaka ktorej by ste si vedeli celkom slušne zarobiť? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber zaujímavých pracovných ponúk z celého Slovenska a zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Ak už dlhšie premýšľate nad zmenou zamestnania, možno máte pred sebou skvelú príležitosť. Pozrite si výber inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, v ktorom platy začínajú od 1500 eur.

Miesto výkonu práce: Dubnica nad Váhom

Plat: 1715 €

Náplňou práce je zodpovednosť za celkový chod predajne spoločnosti LIDL v Dubnici nad Váhom. Celý popis práce a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Rakúsko

Plat: 2800 €

Rakúska spoločnosť hľadá uchádzačov na pracovnú pozíciu elektrikár. Výhodou je 13. a 14. plat a tiež zabezpečené a hradené ubytovanie. Celú ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava, Partizánske; Stará Turá

Plat: 2200 €  

Hľadá sa šikovný technicky a obchodne zdatný projektový manažér s anglickým jazykom, ktorý má chuť dosahovať ciele a aktívne sa podieľať sa na raste firmy. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Sereď

Plat: 1700 €

Na tejto pozícii vás čaká rozvoj marketingovej značky, spolupráca s viacerými oddeleniami, nastavenie stratégie značky, celková koordinácia a riadenie projektov. Zaujala vás táto ponuka? Reagovať na ňu môžete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1900 €

Ako SAP Konzultant budete poskytovať odborné znalosti, prezentácie a inštrukcie o produktoch SAP klientom. Chcete vedieť o ponúkanej práci viac? Pozrite si celý inzerát.

Miesto výkonu práce: Košice

Plat: 1500 - 1700 €  

Čo vás čaká na tejto pozícii? Základom je predaj produktov a služieb v oblasti metalurgia/ťažobný priemysel, dojednávanie podmienok s dodávateľmi, obchodnými partnermi a vyhľadávanie obchodných príležitostí. Viac sa dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Spišská Belá

Plat: 2000 €

Náplňou práce je zodpovednosť za aktivity v rámci zabezpečenia internej kvality a zodpovednosť za plánované interné audity kvality a životného prostredia. Zaujala vás táto pozícia? Všetko o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Nemecko

Plat: 1400 – 1600 €

Hľadajú sa pracovníci do obľúbeného skladu Tchibo. Ide o jednoduchú prácu v teplom a príjemnom prostredí. Ubytovanie je zabezpečené. Celý inzerát a všetky benefity, ktoré zamestnávateľ ponúka nájdete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Kariéra Zamestnanie Povolanie Pracovné ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy