TOP 8 ponúk z Bratislavy a okolia: Nájdete si tú vašu?

Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? Vyberte si z týchto pracovných ponúk, pri ktorých platy začínajú na 1000 €. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky z Bratislavy a okolia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1200 €

Ide vám aktívna práca od ruky? Možno vás zaujme práve táto pozícia. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 2678 €

Čo vás na tejto pozícii čaká? Samostatné riadenie rôznych stavebných projektov v spoločnosti LIDL. Túto ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava, Petržalka

Plat: 1000 €

Hľadá sa šikovná a prívetivá posila, ktorú baví pečenie, hľadá dlhodobú spoluprácu a rada by privoňala k práci v modernej cukrárenskej výrobe. Viac sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1373 - 1615 €

Bavila by Vás práca v oblasti nákupu tovaru a príprava podkladov pre vyjednávanie obchodných podmienok? Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1100 – 1500 €

Vašou úlohou bude komunikácia so zákazníkmi na predajni, po telefóne, emailom, priamy predaj na showroome, poradenstvo a práca s kasou. Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1200 – 1300 €

Hľadá sa energický a komunikatívny člen tímu, ktorý by mal záujem zastrešovať komunikáciu s klientmi zo zahraničia. Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 1000 €

Rozhlas a televízia Slovenska hľadá do svojho obchodného tímu nového kolegu alebo kolegyňu na pozíciu Špecialista obchodu. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Pezinok, Bratislavský kraj

Plat: 1150 – 1250 €

Náplňou práce fyzický príjem a výdaj materiálov do výroby, ako prípadný rozvoz objednávok prevažne na stavby, nákup a dovoz materiálu. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Kariéra Zamestnanie Povolanie Pracovné ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy