Hľadáte si nové zamestnanie? Tieto spoločnosti vám ponúknu aspoň 1500 eur

Hľadáte si novú prácu, v ktorej by ste si vedeli zarobiť mesačne 1500 eur a viac? Nové pracovné výzvy, šance a príležitosti sú pred vami. Pracovný portál Karéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných inzerátov z celého Slovenska i zahraničia, ktoré ponúkajú platy od 1500 eur. Ste pripravený na zmenu? Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Ponúkaný plat: 2000 EUR

Miesto práce: Galanta

Spoločnosť SAMSUNG Electronics Slovakia s.r.o. hľadá zamestnanca na pozíciu Tlmočník z/do kórejského jazyka. Výhodou je 13. a 14. plat aj zabezpečené ubytovanie. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 1612 EUR

Miesto práce: Nemecko

Nemecká spoločnosť hľadá motivovaných pracovníkov (aj bez nemeckých jazykových znalostí) do skladu s textilom v Nemecku na dlhodobý pracovný pomer. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 1800 – 2200 EUR

Miesto práce: Bratislava

Na tejto pozícii budete samostatne a komplexne pripravovať účtovné závierky pre našich klientov vrátane daňovej, finančnej podpory a poradenstva. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2000 EUR  

Miesto práce: Bratislava

Vašou pracovnou náplňou bude návrh, vývoj a optimalizácia webových aplikácií. Ak by vás zaujala práca na zaujímavých projektoch so špičkovými technológiami, celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2400 EUR  

Miesto práce: Nové Mesto nad Váhom

Náplnou práce je riešenie servisu na mieste na Slovensku a v zahraničí. Príjemné pracovné prostredie- čisté, tiché, nie pásová výroba. Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 1500 EUR

Miesto práce: Bratislavský kraj

Pracovnou náplňou je viesť autobus a prepravovať cestujúcich v autobusovej doprave, predávať cestovné lístky a denne kontrolovať vozidlo. Prečítajte si o tejto ponuke viac na portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: od 3000 EUR

Miesto práce: Ružomberok

Budete držať ochrannú ruku nad 3-5 predajňami vo vašom regióne, ovplyvníte ekonomické výsledky spoločnosti aj plnenie dlhodobých cieľov. Všetky podrobnosti o tejto pozícii nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: 2000 EUR

Miesto práce: Košický kraj, Prešovský kraj

Vašou pracovnou náplňou bude vyhľadávanie potenciálnych zákazníkov - reštaurácie, hotely, bistrá, uzavieranie zmlúv s novými klientmi a prezentovanie a propagovanie produktov a služieb. Reagovať môžete prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Kariéra Ponuky Benefity Slovensko Ponuky práce
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy