Zaujímavé benefity a platy nad 1500 eur? Vyberte si z týchto pracovných ponúk

Hľadáte si novú prácu, v ktorej by ste si vedeli zarobiť mesačne 1800 eur a viac? Nové pracovné výzvy, šance a príležitosti sú pred vami. Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky zo Slovenska i zahraničia, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto výkonu práce: sídlo spoločnosti v Trnave

Plat: 1500 – 3000 €
Základom pracovnej náplne je preprava tovaru z bodu A do bodu B po celej EÚ, vedenie vozidla riadnym a bezpečným spôsobom s ohľadom na stav vozovky, poveternostným podmienkam a dodržanie všetkých dopravných predpisov. Túto ponuku nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Veľký Meder

Plat: 1500 € + dohoda

Stavebná spoločnosť, ktorá pôsobí na stavebnom trhu už od roku 1993 hľadá nového kolegu na pozíciu Klampiar, pokrývač. Zaujala vás táto ponuka? Všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Peine, Nemecko

Plat: 1612 €

Hľadajú sa motivovaní pracovníci (aj bez nemeckých jazykových znalostí) do skladu s textilom v Nemecku na dlhodobý pracovný pomer. Viac sa dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Spišská Nová Ves

Plat: 1715 €

Čo vás čaká? Budete viesť tím s približne 30 zamestnancami – organizovať ich prácu, úlohy a pracovné zmeny či starať sa o ich rast a naberať nových zamestnancov. Popis práce a všetky benefity nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Európska únia

Plat: 1800 – 2200 €

Stabilné prostredie, profesionálny prístup, motivujúca mzda a zdokonalenie cudzieho jazyka. Navyše, stravu aj ubytovanie hradí zamestnávateľ. Zaujala vás táto ponuka? Celú ju nájdete na Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 3000 €

Ako produktový manažér budete úzko spolupracovať s prevádzkovým riaditeľom a oboma oddeleniami marketingu a CRM na Slovensku. Prečítajte si viac o tejto ponuke portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Bratislava

Plat: 4500 €
Na projekt výstavby novej električkovej trati v Bratislave hľadáme pracovné pozície Stavbyvedúceho pre dopravné stavby/ Stavbyvedúceho pre trať a trakčné vedenie. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Miesto výkonu práce: Stará Turá

Plat: 3000 €

Hľadáme šikovný technicky a obchodne zdatný projektový manažér s anglickým jazykom, ktorý má chuť dosahovať ciele a aktívne sa podieľať sa na raste firmy. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Plat Pracovná ponuka Benefity 1500 eur
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy