Hľadáte si stabilnú prácu so slušným platom? Známa spoločnosť má pre vás voľné pracovné miesta

Hľadáte stabilného zamestnávateľa, ktorý vám ponúkne rôzne možnosti sebarealizácie a profesijného rastu? V tom prípade ste na správnom mieste. Svetoznáma nábytkárska firma IKEA hľadá do svojich radov nových zamestnancov. Ak máte záujem o zamestnanie v modernej spoločnosti s kvalitným pracovným prostredím a kolektívom, osloviť by vás mohla niektorá z týchto voľných pracovných ponúk. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Ponúkaný plat: od 850 eur/brutto + nadštandardné príplatky

Miesto práce: Bratislava

Ste komunikatívna osoba a každodenný kontakt so zákazníkmi vám nerobí problém? Pridajte sa do tímu Kontaktného centra IKEA. Základom pracovnej náplne je pomáhať zákazníkom s otázkami o IKEA výrobkoch a službách cez telefón, e-mail alebo chat a vyhľadávať informácie s nimi spojené. Všetky podrobnosti a benefity nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: od 830 eur/brutto + nadštandardné príplatky

Miesto práce: Bratislava

Ste trpezlivý, empatický človek a máte pozitívny vzťah k deťom? Zvládate prácu s počítačom, máte výborné komunikačné schopnosti a úsmev vždy na perách? Táto ponuka by mohla byť vhodná práve pre vás. Na pozícii Pracovník detského kútika IKEA a greeter vás čaká najmä aktívna komunikácia a dohliadane na bezpečnú hru detí. Viac sa o tejto ponuke dočítate na Kariéra.sk.  

Ponúkaný plat: od 850 eur/brutto + príplatky (priemerný plat okolo 1500 eur)

Miesto práce: Bratislava

Ste spoľahlivý a máte zodpovedný prístup ku práci? Ak vám nechýba ani prax s vysokozdvižným vozíkom, táto pozícia je pre vás ako stvorená. Hlavnou náplňou je práce je fyzický príjem tovaru, jeho zakladanie do regálov a následné dopĺňanie tovaru na predajnú plochu. Zamestnávateľ vám ponúkne flexibilný balík v hodnote 400 eur ročne, 5 dní dovolenky naviac aj výborné obedy priamo na pracovisku za 1 euro. Všetko o tejto ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: od 900 eur/brutto + príplatky (priemerný plat okolo 1050 eur)

Miesto práce: Bratislava

Hľadá sa tímový hráč, ktorý má rád komunikáciu a dobré jedlo. Vašou úlohou bude poskytovať zákazníkom chutný dôvod k tomu, aby sa radi vracali a vytvárať príjemnú atmosféru v IKEA reštaurácii, v Bistre a v Kaviarni. Myslíte si, že by ste sa na túto pozíciu hodili? Reagovať môžete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: od 850 eur/brutto + príplatky (priemerný plat okolo 990 eur)

Miesto práce: Bratislava

Ak máte radi aktívnu prácu, pri ktorej nemusíte celý deň sedieť za stolom, zaujať by vás mohla práve táto ponuka. Spoločnosť IKEA hľadá kolegu na pozíciu Pracovník online predaja – príprava objednávok, ktorej náplňou je najmä práca so skenerom a príprava objednávok. Výhodou sú rôzne zamestnanecké zľavy, príplatky a príspevky. Celý popis pracovnej ponuky a všetky benefity nájdete na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: od 850 eur/brutto + nadštandardné príplatky

Miesto práce: Bratislava

Napĺňa vás komunikácia so zákazníkmi a viete si ľahko poradiť s riešením rôznych požiadaviek? Radi pomáhate ostatným a viete pre každého nájsť to najlepšie riešenie? Ak áno, táto pozícia by vás mohla zaujať. Vašou zodpovednosťou bude komunikácia so zákazníkmi a rôznymi oddeleniami v rámci obchodného domu. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: od 850 eur/brutto + nadštandardné príplatky

Miesto práce: Bratislava

Ak ste trpezlivý a empatický človek so schopnosťou organizovať a prioritizovať, zaujať by vás mohla práve pozícia Pracovník oddelenia Služieb zákazníkom. Dôležitou súčasťou tejto pozície je schopnosť zachovať si chladnú hlavu a nájsť vhodné riešenie pre každého zákazníka. Zamestnávateľ vám ponúkne zmluvu na dobu neurčitú hneď odo dňa nástupu, zľavy na výrobky IKEA a 5 dní dovolenky navyše. Viac sa o tejto ponuke dočítate na portáli Kariéra.sk.

Všetky voľné pracovné pozície spoločnosti IKEA nájdete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Zamestnanie Plat Bratislava IKEA Ponuka práca
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy