Chceli by ste zarábať aspoň 1500 eur? Vyberte si z týchto pracovných ponúk

Hľadáte si prácu, v ktorej si zarobíte aj viac ako 1500 eur? Ste na správnom mieste. Nachystali sme pre vás výber zaujímavých pracovných ponúk, v ktorých platy nejdú pod 1500 eur. V závislosti od vašich skúseností môže byť pri niektorých pozíciách vaša odmena ešte vyššia. Nachystajte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Miesto práce: Banská Bystrica

Ponúkaný plat: 1800 – 3000 €

Personálna agentúra hľadá hlavného účtovníka, ktorého hlavou náplňou práce bude zodpovednosť za vedenie účtovníctva a nastavenie procesov, zodpovednosť za inventarizáciu účtov, zodpovednosť za podklady potrebné k auditu a mesačná kontrola zaúčtovania miezd. Viac sa o tejto pozícii dozviete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Košický kraj

Ponúkaný plat: 3000 €

Hľadajú sa šikovný pracovník na pozíciu Regionálneho manažéra, ktorý bude žať ochrannú ruku nad 3-5 predajňami v regióne. Budete tiež motivovať svojich kolegov, zabezpečíte ich rozvoj a vzdelávanie a takisto budete naberať nových kolegov. Neminie vás ani množstvo nadštandardných benefitov. Zaujala vás táto ponuka? Viac sa o nej dočítate na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Dunajská Streda

Ponúkaný plat: 1500 – 2000 €
Čo vás na tejto pozícii čaká? Zabezpečíte produkciu na základe plánu v súlade s kvalitatívnymi a časovými požiadavkami, preberiete zodpovednosť za plánovanie baliarne a tiež zodpovednosť za chod baliarne. Zamestnávateľ vám ponúkne obedy zadarmo a množstvo ďalších benefitov. Všetky podrobnosti nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Miesto práce: Bratislava

Ponúkaný plat: 1552€

Čo bude vašou hlavnou zodpovednosťou? Plánovanie dochádzky v dochádzkovom systéme, zodpovednosť za chod prevádzky, pultový predaj cigariet, tabakových výrobkov, doplnkového fajčiarskeho sortimentu a tlače, poradenstvo a obsluha zákazníkov a aktívna ponuka tovaru zákazníkom. Na túto ponuku môžete reagovať prostredníctvom pracovného portálu Kariéra.sk.

Miesto práce: Bratislava, Partizánske; Stará Turá

Ponúkaný plat: 2200 €

Aká je pracovná náplň na tejto pozícii? Budete riadiť realizáciu stratégie, zabezpečovať vývoj produktov a poskytovať podporu obchodnému tímu aj zákazníkom. Tiež vypracujete a implementujete produktovú stratégiu a zastrešíte efektívnu komunikáciu so zákazníkmi. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Nevybrali ste si z týchto ponúk? Nezúfajte. Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebookovej skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Plat Pracovná ponuka Benefity 1500 eur
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: RED Foto: Getty

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy