Plat vyše 1 000 eur a práca len 4 dni v týždni: Svetový gigant v Seredi hľadá nové posily

Práca v logistickom centre môže byť zaujímavá aj pre ľudí bez praxe.Práca v logistickom centre môže byť zaujímavá aj pre ľudí bez praxe. Zdroj: Gettyimages.com

Spoločnosť Amazon na Slovensku už dnes zamestnáva tisícky ľudí. Väčšina z nich pritom pracuje v jednom z najmodernejších logistických centier spoločnosti, ktoré sa nachádza v Seredi. V súčasnosti ide približne o 2 000 ľudí, pričom práve obsadzujú ďalšie pozície. Čo od práce v logistickom centre čakať?

Jedno z najmodernejších logistických centier na svete 

Amazon je spolu so svojím zakladateľom Jeffom Bezosom dobre známym menom nielen na trhu práce. Spoločnosť vznikla v roku 1994 a zamestnáva desaťtisíce ľudí po celom svete. Neustály vývin viedol aj k otvoreniu mnohých nových pobočiek. Už v roku 2011 vznikla bratislavská pobočka, v roku 2017 sa k nej pridalo aj centrum reverznej logistiky v Seredi.

Na Slovensku tak vyrástlo jedno z najmodernejších centier Amazonu na svete, ktoré sa vyznačuje mimoriadnou organizovanosťou a bezpečnosťou. Náplňou práce zamestnancov je posudzovanie a spracovávanie tovaru, ktorý zákazníci z akéhokoľvek dôvodu vrátili.

Aj pre ľudí bez skúseností

Práve do centra v Seredi pritom spoločnosť momentálne hľadá nových zamestnancov. Výhodou je, že skúsenosti z práce v logistickom centre či špeciálne vzdelanie v odbore ani maturita nie sú potrebné. Spoločnosť svoje nové posily naučí všetko, čo potrebujú vedieť. O prácu sa tak môžu uchádzať aj čerství absolventi či záujemcovia, ktorí chcú zmeniť svoju profesiu a skúsiť niečo nové.

Viac o práci v Amazone sa dozviete na stránke spoločnosti

Láka plat aj štvordňový pracovný týždeň

Výška mesačnej výplaty už na začiatku pracovného pomeru môže dosiahnuť v hrubom 1 169 eur mesačne. Okrem toho zamestnanci získavajú aj rôzne bonusy, odmeny či darčekové poukážky. Motivačné je aj garantované zvyšovanie mzdy po 12 a 24 mesiacoch.

Mnohí ľudia považujú za výhodu štvordňový pracovný týždeň, ktorý na Slovensku nie je celkom bežný. Ide o prácu na zmeny, ktoré sú dlhodobo plánované, a tak si zamestnanec vie prispôsobiť svoj program a naplánovať si napríklad predĺžený víkend či rodinnú oslavu. Celkový týždenný pracovný čas je pritom menej ako 39 hodín.

Atmosféra je dôležitá

Podľa zamestnancov panuje v centre príjemná atmosféra. „Zamestnávateľ sa naozaj stará o svojich zamestnancov – máme rôzne bonusy či ovocné dni. Prostredie je príjemné a ľudia sa k sebe správajú veľmi slušne,“ približuje jedna z pracovníčok logistického centra. Zamestnanci okrem priateľskej atmosféry či zaujímavého platu oceňujú aj seriózny prístup manažérov či dotovanú zvozovú dopravu. K dispozícii majú aj teplé nápoje zadarmo a obedové menu za 1 €.  

Prihláste sa za pár minút

Zaujala vás možnosť práce v Amazone a chceli by ste sa uchádzať o pracovné miesto? Postup je jednoduchý a zvládnete ho za niekoľko minút. Potrebné je vyplniť elektrickú žiadosť, ku ktorej nemusíte prikladať životopis. Napíšete len základné osobné údaje a svoj kontakt a počkáte na hovor s pracovníkmi Amazonu, po ktorom sa dozviete, či ste prijatí. Veľa šťastia!

VIAC O PRÁCI PRE AMAZON

Plat vyše 1 000 Galéria fotiek (2) Zdroj: Amazon

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou Amazon.

Viac o téme: Práca Logistické centrum Amazon Voľné pozície
  • Autor: © Zoznam
  • VIDEO: Youtube Amazon Stories
  • Zdroj: Kariéra.sk
  • Advertoriál
 
Staršie správy
Staršie správy